Klubber viser interesse for U21-lagets stopperkjempe

Jarell Quansah kan bli lånt ut i løpet av januar.

Jarell Quansah er fast inventar på Barry Lewtas sitt U21-lag på akademiet i Liverpool, og stopperkjempen har gjort en god sesong i Premier League 2. Det har ført til interesse fra klubber i English Football League, ifølge Liverpool Echo. 

Avisen skriver ifølge Anfield Watch Academy at Championship-klubben Preston, der Sepp van den Berg tilbrakte halvannen sesong på lån, samt League One-klubben Bristol Rovers, som ledes av Joey Barton, har et ønske om å låne 19-åringen. 

Quansah har til gode å få sin førstelagsdebut for Liverpool, men satt på benken i ligacupkampen mot Derby i høst. Det samme gjorde han i to kamper forrige sesong, og i Dubai fikk han noen få minutter som innbytter i treningskampen mot AC Milan. 

Liverpool hentet hjem Billy Koumetio fra et mislykket utlån i Austria Wien denne uken, og han kan gå inn og ta Quansahs plass i laget dersom sistnevnte skulle bli lånt ut resten av sesongen.

Ifølge thisisanfield.com vil Jakub Ojrzynski også bli hentet tilbake fra utlån i løpet av januar. Han har ikke klart å ta over som førstekeeper i det polske eliteserielaget Radomiak Radom.