The Athletic:Liverpool er ikke i ferd med å havne i qatarske hender

Kilder i FSG har tilbakevist at Liverpools eiere er i ferd med å selge Liverpool FC til et konsortium i Qatar.

Den siste uken har det i enkelte medier blitt spekulert heftig i at et konsortium fra Qatar er i ferd med å kjøpe Liverpool FC. Dette blir nå tilbakevist av kilder høyt oppe i FSG-systemet, melder James Pearce i The Athletic.

Anfield-klubben har ligget ute for salg i to måneder, og Fenway Sports Group har så langt ikke mottatt noe bud på klubben som de er i nærheten av å akseptere.

Foretrekker å selge minioritetsandel

The Athletic slår fast at FSG nå foretrekker å selge en mindre andel av klubben, men kildene insisterer på at slikt salg av en minoritetsandel heller ikke er nært forestående.

FSG kjøpte Liverpool for 300 millioner pund for tolv år siden, og verdsetter nå klubben til tre milliarder pund.

The Athletic skriver at det gjenstår å se om noen legger inn et bud som får FSG til å endre sine planer om å beholde kontrollen med klubben. Men det er altså lite som tyder på det akkurat nå.

Pearce slår fast at Jürgen Klopp fortsatt har eiernes fulle støtte, selv om resultatene ikke har svart til forventningene denne sesongen. Ifølge The Athletic-journalisten mener eierne at skader er hovedårsaken til at laget har slitt med å få gode resultater frem til nå.