Liverpool fikk enda mer hjelp

Nottingham Forest tok poeng mot Chelsea.

Liverpool har i nyttårshelgen fått hjelp både av Everton (1-1 mot Manchester City), Leeds (0-0 mot Newcastle) og Aston Villa (2-0 over Tottenham), og sannelig vanket det ikke hjelp fra Nottingham Forest også, som tok poeng fra Chelsea, i en kamp på City Ground som endte 1-1.

Etter to merkelige selvmål på Anfield fredag kveld fikk vi på City Ground en merkelig assist fra vertene da Chelsea tok ledelsen. Serge Auriers merkelige hælspark på et innlegg fra venstre traff tverrliggeren bak en utmanøvrert Dean Henderson i Forest-målet, og Raheem Sterling fikk en enkel oppgave med å gi Chelsea ledelsen etter et drøyt kvarter.

Etter pause var vertene det klart beste laget, og Morgan Gibbs-White hadde en suser som gikk i tverrliggeren og ned, uten at ballen passerte streken, før nettopp Aurier satte inn utlgningen fra kloss hold etter klabb og babb etter en corner. Scoringen kom etter en drøy times spill. Forest hadde også en stor sjanse like etter.

Høydepunktene fra Nottingham Forest - Chelsea:

Resultatet betyr at Chelsea ikke klarte å passere Fulham på tabellen, og ligger på åttendeplass, tre poeng bak Liverpool på sjetteplass.

Ett poeng var ikke nok til at Forest klarte å klatre over nedrykksstreken, men nå er det bare målforskjellen som skiller dem fra en trygg plass på West Hams bekostning.