Liverpool FC forsøker å kjøpe tilbake Melwood

Ønsker å bruke det gamle treningsanlegget til damelaget.

Jamie Carragher bringer rykende ferske nyheter til torgs på Twitter. Den gamle stopperkjempen melder at Liverpool FC har gjort et fremstøt for å kjøpe tilbake Melwood, som Anfield-klubben håper skal bli LFC Women sin nye base.

Det er bare litt over to år siden førstelaget forlot Melwood og flyttet til AXA Training Centre i Kirkby, der akademiet har holdt til i over 20 år.

Klubben solgte anlegget til boligutbyggerne Torus for en sum som angivelig skal ha vært 10 millioner pund. Noe de ser ut til å angre på i dag.

Torus sine planer var i utgangspunktet å jevne hele anlegget med jorden og bygge boliger både for familier og eldre, samt grøntarealer, på eiendommen. Det ville ikke Carragher at skulle skje, og i siste Kopite kunne du lese at han og Robbie Fowler har store planer for det historiske treningsanlegget.

Prosjektet til Torus ble ikke tatt godt imot av alle i lokalbefolkningen, og samtidig tenkte gjengen bak Melwood-prosjektet, som Carragher og Fowler er en del av, på hvordan de kunne bruke bygningen. Så tok de kontakt med Torus og la frem sine planer, og lyktes med et bud.

– Vi ønsker å gjøre Melwood til en destinasjon for supportere. Det er veldig mange minner i veggene der, og det er mye vi kan gjøre med fans og eksspillere. Det er virkelig et spennende prosjekt, sa Carragher til The Kopite.

Nå spørs det om disse planene blir realisert, dersom Liverpool FC får kjøpt tilbake treningsanlegget for å bruke det til sitt damelag.