Troverdig journalist under kampen:Liverpool skal ha avtale om å by på midtbanespiller

Matheus Nunes skal være høyt på LIverpools ønskeliste.

Underveis i Liverpools kamp mot Brentford 2. januar kommer nyheten om at de rødkledde skal ønske seg Wolverhamptons midtbanespiller Matheus Nunes til sommeren. 

Troverdige John Percy skriver i The Telegraph at Liverpool skal forberede et bud på portugiseren, etter å ha gjort en avtale da han var nære ved å signere for de rødkledde forrige sommer. 

Wolves signerte 24-åringen for 38 millioner pund etter at han i lang tid hadde blitt ryktet til Klopps mannskap, og nå avsløres det altså at han skal ha vært nærmere Liverpool enn man tidligere visste om. 

En for fremtiden

Selv om Nunes ikke har vært helt den suksessen man hadde håpet på i Wolves, som ligger nest sist på tabellen, skal lederne på Anfield se på dette som en spiller som kan bidra i fremtiden. 

Ting tyder nå på at Liverpool og Wolves kan komme til enighet om en pris på rundt 44 millioner pund, og at portugiseren slutter seg til Klopps menn etter sesongen. Liverpool skal ha avtalt å by på ham etter at han ble klar for Wolves. 

Liverpool har tidligere hentet Diogo Jota fra ulvene uten at forhandlingene skapte vanskeligheter, og har et godt forhold med Nunes agent Jorge Mendes.