Måtte avslutte kampen med ti mann, og tapte for erkerivalen

Liverpool U18 tapte med ett mål på iskalde Carrington.

Manchester United U18 - Liverpool U18 3-2 (1-1): Scoringer av Terence Miles og Ranel Young var ikke nok til å få med seg poeng fra bortekampen mot Manchester United for Liverpool U18.

Men selv om Liverpool måtte avslutte kampen med ti mann, så var det vertene som nervøst ventet på at sluttsignalet skulle lyde på Carrington.

Marc Bridge-Wilkinsons mannskap måtte nemlig spille den siste halvtimen med ti mann på banen, etter at Calum Scanlon hadde fått sitt andre gule kort for dagen, og etter utvisningen benyttet Manchester United sjansen til å sette inn to mål.

James Scanlon ga vertene ledelsen etter et kvarter, selv om det var Liverpool som hadde åpnet kampen best. Vertene var imidlertid i ledelsen bare i fem minutter før Miles utlignet på et straffespark. Kareem Ahmed ble felt i United-feltet, og straffesparket var soleklart.

Etter utvisningen endret kampen karakter

Liverpool fortsatte å dominere kampen i annen omgang, uten å skape de store sjansene. Så endret kampen karakter etter timen spilt, da Scanlon altså fikk sitt andre gule kort. United tok ledelsen nesten umiddelbart etter utvisningen.

Selv med ti mann på banen skapte Liverpool mange fine sjanser, og kjempet for å få med seg poeng fra kampen. Vertene så imidlertid ut til å ha avgjort kampen da de økte til 3-1 på et kjempeskudd med fem minutter igjen av ordinær tid. Young sørget dog for at det ble en spennende avslutning på kampen, da han reduserte vertenes ledelse til ett mål på overtid.

Liverpools lag: Hewitson, Davidson, Scanlon, Miles, Lucky, Pennington, Ahmed (Young 70), Laffey, Gift (Hayes-Green 70), Pilling, Kone-Doherty (Gyimah 63).

Ubenyttede reserver: Trueman, Onanuga.