Mannen som scoret hattrick på Anfield er vraket fra Brighton-troppen

Leandro Trossard har havnet på kant med manageren.

Brightons toppscorer i Premier League denne sesongen, Leandro Trossard, har havnet på kant med manager Roberto De Zerbi og er vraket fra kamptroppen som skal møte Liverpool på Amex Stadium lørdag ettermiddag. 

Trossard scoret hattrick på Anfield i De Zerbis debut som Brighton-manager i høst, i en kamp som endte 3-3, men er nå ute i kulda som følge av det De Zerbi mener er dårlig oppførsel. 

– Leandro er ikke i troppen i morgen. Han vet godt hva som er min begrunnelse. På den siste treningen før kampen mot Middlesbrough forlot han økten uten å si et ord da han fikk vite at han ikke kom til å spille. Det er ikke bra. Vi snakket sammen på mandag, og da sa jeg at jeg ikke likte hans oppførsel, sa italieneren på fredagens pressekonferanse ifølge The Athletic.

28-åringen er på utgående kontrakt og har blitt linket til andre klubber, men Brighton skal ha en opsjon på ett års forlengelse med spilleren. De Zerbi sier at han ikke vet hva belgierens problem her. 

– Han vet at han må jobbe hardt på trening og oppføre seg riktig om han skal få spille under min ledelse. Vi er ikke et storlag som Real Madrid og Barcelona, vi er Brighton og han må jobbe som alle de andre spillerne. Jeg vet ikke hva problemet hans er, sier De Zerbi.

Foruten de tre scoringene på Anfield har Trossard gjort fire mål på 15 kamper i Premier League denne sesongen. Trossards agent har i etterkant av pressekonferansen kommet med en uttalelse der han gjør det klart at spilleren nå ønsker å forlate klubben.