Viaplay skrur opp prisen midt i sesongen

– Dette er veldig skuffende, sier supporterklubbens formann, Pål Christian Møller, om at Viaplay øker prisen på Viaplay Total med 100 kroner i måneden.

Da Premier League ble sparket i gang i høst måtte norske kunder betale 649 kroner i måneden for pakken Viaplay Total, som gir norske fotballsupportere tilgang ti kampene fra Premier League. Nå har Viaplay økt prisen med 100 kroner, til 749 kroner i måneden.

– Dette synes jeg er veldig skuffende, sier supporterklubbens styreleder, Pål Christian Møller, til Liverpool.no.

– Prisene var høye nok fra før, så dette synes jeg er trist. Norske supportere betaler mest i Europa for å se Liverpool, og betydelig mer enn sine supportervenner i de andre nordiske landene, og det synes jeg ikke er riktig, legger han til.

Dette er forklaringen på prisøkningen

For nye kunder er den nye prisen for Viaplay Total 749 NOK og for Viaplay Medium 399 NOK fra 10. januar

For deg som allerede er Viaplay Total-kunde har Viaplay valgt å vente med prisjusteringen, og den nye prisen vil kun gjelde fra fakturaen din som kommer etter 27. februar 2023.

– For å sikre at vi kan fortsette å tilby best mulig innhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisene. Prisøkningen skjer i førsteomgang for nye kunder, mens eksisterende kunder har «gammel» pris til trekket som gjøres etter 27. februar, sier Fredrik Olimb, som er Head of PR and Communications i Viaplay Group, til Liverpool.no. 

– I tillegg tilbyr vi en årsavtale på Viaplay Total fram til 15. mars på samme pris per måned som tidligere. Eksisterende kunder får informasjon i disse dager, og i god tid før endringen gjelder dem, legger han til.

– Ny pris på Viaplay Film og Serier er 159, Viaplay Medium 399 og Viaplay Total 749. Årsavtalen på Viaplay Total til 649 per måned er tilgjengelig til 15. mars, avslutter Olimb.