Midtbanespilleren Liverpool lenge var linket til prises til 100 millioner pund

Om ikke Liverpool for lengst var ute av kampen om Moises Caicedo, vil de med all sannsynlighet være det nå.

Skrur vi tiden en måned eller to tilbake, virket det som at Liverpool var for fullt med i kampen om Moises Caicedo fra Brighton.

De røde skal ha fulgt 21-åringen siden han spilte i Independiente del Valle, men etterhvert som Premier League-sesongen har gått, og jo mer Brighton og Caicedo har imponert, jo mindre realistisk har det vært at Liverpool er med i kampen om ham.

For der det tidligere var snakk om en overgangssum på 50-60 millioner pund, ble det for en uke siden snakket om 75 millioner pund. Nå skal prislappen være på 100 millioner pund, melder The Times.

Overgangsvinduet stenger neste tirsdag...

Chelsea har allerede bydd

Det virker som at Chelsea har en utømmelig lommebok når det kommer til overganger, og siden Todd Boehly overtok klubben i fjor har de brukt over 450 millioner pund på spillerkjøp.

Det kan selvsagt være én av grunnene til at Brighton nå har satt en så voldsomt høy prislapp på den talentfulle midtbanespilleren, som i så fall ville blitt tidenes dyreste midtbanespiller, selv om han kun har spilt 31 kamper for Brighton og 26 Premier League-kamper totalt.

Chelsea har allerede hentet Graham Potter som manager, Paul Winstanley som ansvarlig for overganger og fem assistenter fra sørkystklubben, og bare det skal ha kostet 21 millioner pund. I tillegg kjøpte de Marc Cucurella i fjor sommer for 63 millioner pund fra samme klubb. Potter skal være veldig interessert i en gjenforening med Caicedo.

Ellers kan det være så enkelt som at Brighton priser ham så høyt fordi de rett og slett ikke trenger, eller har lyst å selge ham… Uansett virker det som at Liverpool er ute av kampen om ecuadorianeren, og har vært det en stund.