Slik får Jota tiden til å gå i skadeavbrekket

Diogo Jota er ikke bare god i ekte fotball - han er en stjerne i den virtuelle verden også.

Han var god fra før, men de lange skadeavbrekkene det siste året har nok gjort Diogo Jota til en enda bedre FIFA-spiller. Det er nemlig foran skjermen 26-åringen får mesteparten av tiden til å gå når han nå er ute med skade. 

Det avslørte han i en sending med Youtuber AJ3 nylig. 

– FIFA hjelper meg mye, spesielt nå. Etter at jeg ble skadet er dette den eneste måten jeg kan konkurrere på, sier sa han ifølge Goal

Vinner mye

Jota har tidligere vist seg som en mester i FIFA, blant annet da han vant en turnering mot kollegaer i Premier League da fotballen var på pause under pandemien i 2020. I Youtube-videoen sa han at han stadig deltar i turneringer. 

– Jeg elsker å konkurrere, så jeg trengte noe mens jeg er skadet. Denne gangen var det FIFA Global Series. Det er jo fremdeles fotball, og jeg liker den taktiske siden av det, sa Jota. 

Jota hadde med seg en skade inn i den inneværende sesongen og rakk bare å være på banen i åtte kamper før han pådro seg en alvorlig leggskade på overtid mot Manchester City 16. oktober. VM-drømmen med Portugal gikk i tusen knas, og håpet nå er at portugiseren skal være tilbake i løpet av februar måned.

Som følge av skadeproblemene i tillegg til en liten måltørke mot slutten av forrige sesong begynner det nå å bli lenge siden vi fikk se en Jota-scoring i Liverpool-drakten. Den forrige kom mot Manchester City på Etihad 10. april i fjor.