U21-laget spilte 11 mot 10, men fikk ikke ballen i mål selv med Cannonier tilbake

Liverpool U21 møtte Braga onsdag kveld.

Liverpool U21 - Braga U21 0-0

Onsdag kveld var Liverpools U21-lag i aksjon igjen i Premier League International Cup, og denne gang var det portugisiske Braga som var motstander.

Dette er den samme turneringen der Liverpool slo Paris Saint-Germain 4-2 i forrige uke, og Billy Koumetio scoret fra midtbanen etter å ha kommet tilbake fra sitt utlån. Tilbake fra utlån var en annen spiller i dag, og Max Woltman fikk en plass på benken etter å ha returnert fra Doncaster Rovers.

På benken satt også Oakley Cannonier, som er på vei tilbake fra skade. Han fikk en halvtime på banen. En spiller som manglet var midtstopper Jarell Quansah, som trolig snart forlater klubben på lån før januarvinduet stenger.

11 mot 10

Braga fikk tidlig én mann utvist etter en opphetet krangel med Bobby Clark, melder thisisianfield.com. Diogo Fonseca så det røde kortet, mens Clark bare fikk det gule. 

Liverpool skal ha hatt god kontroll i kampen, og hadde ballen mest, men uten å klare å få ballen i mål. En annen nedtur var at Melkamu Frauendorf måtte forlate banen med skade.

Det var Braga som kom nærmest scoring, men det endte til slutt målløst. Resultatet gjør at de røde er nummer to i sin gruppe, to poeng bak byrival Everton.

Lagoppstilling: Mrozek, Jonas, Olufunwa, Koumetio, Chambers, Stephenson, Corness, Clark (Cannonier 59) Frauendorf (Woltman 46), Norris (Pilling 81), Musialowski

Liverpool U21s neste kamp er hjemme mot Crystal Palace førstkommende søndag.