Liverpool låner ut U19-kapteinenMidtstopperen får Joey Barton som sjef, og skal spille med en tidligere rød

Liverpool bekrefter låneavtale.

Liverpool FC bekrefter at den unge talentfulle midtstopperen Jarell Quansah lånes ut til Bristol Rovers for resten av sesongen.

At han lånes ut kommer ikke som noen overraskelse, og det var forventet etter at han ikke var på banen eller benken for U21-laget i Premier League International Cup-kampen mot Braga på onsdag. En kamp som forøvrig endte 0-0.

19-åringen har vært Liverpools kaptein i UEFA Youth League denne sesongen, og bytter nå ut aldersbestemt fotball med League One. Bristol Rovers er nummer ni på tabellen på nivå tre, og ledes av en kontroversiell scouser i Joey Barton.

Blir lagkamerat med Rossiter

Quansah signerte sin første proffkontrakt med de røde i februar 2021. Han har vært i førstelagstroppen ved tre anledninger. Forrige sesong borte mot Tottenham i Premier League og hjemme mot Leicester i ligacupen, og denne sesongen mot Derby i ligacupen.

I Bristol Rovers blir han lagkamerat med en tidligere rød. Jordan Rossiter gikk til Bristol Rovers i sommer, etter å ha spilt for Rangers, Bury (lån) og Fleetwood etter at han ble frigitt fra Liverpool i 2016.