U18Ungguttene tapte i Middlesbrough

Lørdag var U18 i aksjon.

Middlesbrough U18 - Liverpool U18 4-2

Det har ofte blitt målrikt når Liverpool og Middlesbrough har møtes de siste sesongene, og det ble det også på lørdag. Dessverre gikk det feil vei for de unge røde denne gang, i bortekampen mot Middlesbrough.

Ajay Matthews ga vertene en tidlig ledelse etter bare seks minutter. 20 minutter senere økte Aiden James til 2-0 fra straffemerket, ifølge Liverpool Echo.

Matthews scoret sitt andre for dagen på overtid av førsteomgangen, og Marc Bridge-Wilkinsons lag gikk til pause under 3-0.

Trent-Kone Doherty reduserte i det 83. minutt, før Jack Patterson scoret det fjerde for hjemmelaget. Liverpool fikk et nytt trøstemål dypt inne på overtiden, da Rio Patterson-Powell laget straffespark og ble utvist. Jayden Danns satte straffen sikkert i mål.

Med sesongens åttende tap er de røde nummer 9 av 13 lag i U18 Premier League North. De unge røde ha også flere kamper spilt enn tre av de fire lagene som ligger bak dem på tabellen.

Liverpool U18: Hewitson, Davidson, Omoruyi (Hayes-Green 40), Samuels (Gymiah 46), Scanlon, Pilling, Pennington (Danns 46), Laffey, Gift (Ahmed 74), Kone-Doherty, Young.

Ubrukte reserver: Trueman.