Telegraph: Venter bud på Liverpool i februar

Sam Wallace i The Telegraph sier bud er nært forestående.

I en artikkel som dreier seg om Daniel Levy og Tottenhams pågående flørt med Qatar Sports Investments, slipper Sam Wallace i The Telegraph en nyhet som er veldig spennende for de som følger Liverpool. 

Fredag skrev noen av hans kolleger i samme avis at bud på Manchester United er ventet å komme i februar, men de nevnte ikke noe om Liverpool. Det gjør Wallace.

«Budrunden på Manchester United og Liverpool er i full gang, og formelle bud på begge klubber er ventet i løpet av den neste måneden», skriver Wallace.

Han går ikke i detalj om hvem det er som er ventet å legge inn bud, men uansett virker det å være ting på gang i salget av hele eller deler av Liverpool FC. 

Når det gjelder Manchester United meldes det om konkret interesse i Midt-Østen, Asia og Amerika, og det er nærliggende å tro at Liverpool vil være attraktive i det samme markedet. Tidligere har det også blitt meldt at en aktør i Tyskland er inne i bildet.

For øvrig handler avtalen Levy og QSI muligens vil inngå om en askjeandel på 25 prosent av Tottenham, til en verdi av en milliard pund.