– Vi må klare å forlenge de gode periodene våre i kamper

Jurgen Klopp var fornøyd med deler av kampen mot Chelsea, og sier det er et steg i riktig retning.

I en kamp der begge lagene kunne ha vunnet var det ingen av lagene som klarte å sette ballen i nettmaskene på lovlig vis i den tidlige lørdagskampen mellom Liverpool og Chelsea. 

Blåtrøyene var det marginalt beste laget i den første omgangen, mens Liverpool hadde en god periode etter pause som de burde ha fått mer utav. Alt i alt var et uavgjortresultat fortjent. 

I et intervju med Viaplay etter kampen uttrykte Klopp fornøyelse ved deler av spillet. 

Noe positivt å ta med

– Dersom man vil se dueller og to lag som prøver å skape problemer for hverandre, var det mye bra i denne kampen. Vi hadde en bra inngang i kampen, og spesielt i andre omgang, innleder tyskeren. 

– Vi må klare å forlenge de gode periodene. Vi må spille mer, kontrollere situasjoner mer, og slike ting. Vi forsvarte oss bra, og fikk et rent bur. 

Manageren forklarer at laget må ta en ting av gangen fremover. 

– Vi må være klare til å ta små steg framover nå, og dette var et lite steg i riktig retning. Vi er ikke i nærheten av eventyrland akkurat nå, og vi må arbeide hardt videre. 

MYE Å TENKE PÅ: Klopp prøver å få laget på rett kjøl igjen.

MYE Å TENKE PÅ: Klopp prøver å få laget på rett kjøl igjen.

Spesielt forhold med supporterne

I forbindelse med hans kamp nummer 1000 som manager høstet Klopp lovord fra blant andre Sir Alex Ferguson. Det setter tyskeren pris på.  

– Det er fint. Jeg har gått glipp av åtte kamper på 22 år. Jeg er heldig som aldri har fått sparken. Det er bra jeg og Sir Alex aldri møttes, fordi vi hadde hatt voldsomme krangler. Jeg vet at han respekterer det jeg gjør, og han vet at jeg respekterer det han gjorde. 

Selv i en tidlig lørdagskamp gjorde Liverpools supportere seg hørt på Anfield før og under oppgjøret mot Chelsea. Det gikk ikke upåaktet hen. 

– Forholdet mitt med supporterne har vært spesielt siden dag en. En så tidlig kamp er ikke en kamp for en spesiell atmosfære, men supporterne var virkelig klare til å hjelpe oss så mye som mulig. Jeg vet ikke hvorfor forholdet vårt er så spesielt, men det var en god match.