Jürgen Klopp om potensielle overganger:– Vi skal ikke satse på denne troppen til 2050

Jürgen Klopp fikk på ny spørsmål om Liverpools overgangsvindu på dagens pressekonferanse.

Det nærmer seg et nytt Liverpool-oppgjør når de røde reiser til Molineux i morgen kveld for å spille om en plass i den fjerde runden av FA Cupen. På dagens pressekonferanse, forut møtet med Wolverhampton, fikk Klopp igjen flere spørsmål om Anfield-klubbens vintervindu.

Han kunne bekrefte til de fremmøtte journalistene at klubben stadig jobber med å hente inn nye spillere.

– Vi er på utkikk utenfor klubben også. Det handler ikke om at vi skal satse på denne troppen til 2050, svarte tyskeren om potensielle overganger i januar.

SIGNERTE: Cody Gakpo er Liverpools eneste spillerkjøp denne vinteren.

SIGNERTE: Cody Gakpo er Liverpools eneste spillerkjøp denne vinteren.

Overfylt tropp

De røde møter, som nevnt Wolverhampton, i morgen kveld, men etter flere svake resultater i 2023 har fokuset på Liverpool og Jürgen Klopp sklidd mer og mer over i spørsmål om manglende spillerkjøp.

– Dette må handle om en språkbarriere, for disse spørsmålene dukker stadig opp under overgangsvinduer. Jeg har allerede svart på dem. Hvis løsningen for oss finnes utenfor klubben, og det er en mulighet og en tilgjengelighet til stede, vil vi selvfølgelig hente inn spillere for å hjelpe situasjonen.

Når det er sagt drar tyskeren opp en veldig legitim problemstilling for både ham og klubben. De røde har for øyeblikket en full Premier League- og Champions League-tropp. Hentes det inn flere spillere, må noen andre ut.

– Vi har spillere med kontrakter her, men de er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Henter vi inn flere spillere, og de som allerede er her kommer tilbake, kan vi ikke ta med alle i troppen, sa Liverpool-treneren.

Tyskeren er kjent for å alltid forsvare spillerne sine. Dagens pressekonferanse ble intet unntak.

– Troppen vår er ikke for liten. Ja, vi må forsterke oss, slik som alle andre, men er dette riktig øyeblikk? Jeg kan ikke se det.

Du kan lese mer om klubbens problemstilling på overgangsmarkedet i Jack Lusbys Twitter-tråd.

Liverpool møter Wolverhampton på Molineux tirsdag 20.45. Kampen sendes direkte på V Sport 1 og Viaplay.