Viktige spillere er på bedringens vei

Det kommer snart til å lysne på skadefronten.

Jürgen Klopp kom med noen skadeoppdateringer på sin pressekonferanse foran søndagens bortekamp mot Brighton i FA-cupen. Manageren sa at ingen av de som har vært ute i januar er klare til å trene, men at de ikke er langt unna. 

Klopp sa at det vil ta noen uker før Diogo Jota, Roberto Firmino og Virgil van Dijk kan trene igjen. Lørdag er det tre uker til en spennende bortekamp mot Newcastle i Premier League, og tre dager senere skal Liverpool møte Real Madrid. Kanskje er det håp om å se den viktige trioen på plass i de kampene. 

Manageren fikk også spørsmål om hvordan Arthur ligger an i sin opptrening. Brasilianeren har så langt bare spilt 14 minutter for Liverpool.

– Det ser bra ut. Han løper mye, og kan forhåpentligvis trene med laget om to-tre uker, sa Klopp. 

På onsdagens treningsbilder var det ytterligere tre spillere som manglet - Fabio Carvalho, James Milner og Nat Phillips. Carvalho har en liten skade som gjør at han trolig ikke kan spille mot Brighton, mens Milner er frisk og rask. Phillips er ifølge Klopp ute med en skikkelig forkjølelse. 

Luis Diaz er den som er lengst unna å komme tilbake, og Klopp ga ingen ny prognose på colombianerens vegne da han møtte pressen fredag.