– Alle spillere drømmer om å spille for en slik klubb

Andre Tridade snakker om interessen fra Liverpool for første gang.

I august ble det rapportert at Liverpool hadde lagt inn et bud på den brasilianske midtbanespilleren Andre Trindade.

Budet skal ha vært på i overkant av 25 millioner pund, ifølge ESPN i Brasil.

Det ble avslått, fordi Fluminense ønsket å holde på sin viktigste spiller frem til sesongslutt i desember, med mål om å vinne Copa Libertadores for aller første gang. Budet fra Liverpool kom uken før de skulle spille kvartfinale i den søramerikanske versjonen av Champions League.

De har nå kommet til finalen, og skal møte Boca Juniors på sin egen hjemmebane Maracana lørdag 4. november, om én uke.

Snakker om budet

Andre har nå snakket om budet fra Liverpool for første gang, i et intervju med CONMEBOL Libertadores sine sosiale media-kanaler i oppladningen til kampen. 

– I det siste overgangsvinduet – det er noe jeg ikke har snakket om. Det var noe jeg ikke kunne avslå. Klubben, ligaen, alle spillere drømmer om å kunne spille for en slik klubb. Men jeg bestemte meg for å stå for det jeg hadde sagt, og bli værende, sier han.

– Jeg tror at dersom jeg hadde akseptert det tilbudet, så vet jeg ikke om jeg kunne vært 100 prosent komfortabel med meg selv. For jeg ga Diniz et løfte, og for ham betyr slikt mye. Han sa at jeg 100 prosent sikkert ville øke i verdi i januar dersom jeg ble værende, sier han.

Fernando Diniz er både landslagssjef for Brasil og klubbtrener for Fluminense. André er i landslagstroppen sammen med Alisson Becker, men Alisson har ikke fått spilletid i de siste landskampene, der Diniz har satset på Ederson.

Copa Libertadores-finalen mellom Fluminense og Boca Juniors vises på V Sport 2 og Viaplay neste lørdag kl. 21.00 norsk tid.

Irritert på Deschamps

Irritert på Deschamps

Jürgen Klopp likte ikke bruken av Ibrahima Konaté.

Det så mørkt ut for Steve Cooper og Nottingham Forests Premier League-fremtid i fjor, men eieren tvilte aldri

Det så mørkt ut for Steve Cooper og Nottingham Forests Premier League-fremtid i fjor, men eieren tvilte aldri

Liverpools tidligere akademitrener ble hyllet for jobben i Nottingham Forest, og hadde eierens fulle tillit – selv om det lenge så mørkt ut.

Innsikt 28.okt 18:50