Det ble ikke en tredje strake seier for LFC Women – som tapte mot Leicester

Ligacupsesongen startet med null poeng for Matt Beards lag.

Leicester - Liverpool Women 2-1 (1-1)

Så sent som på søndag tok Liverpools damelag en råsterk seier mot Aston Villa i ligaen. Det håpet nok Matt Beard og hans lag å gjenskape i kveld, men det ble til slutt for tøft mot ligaleder Leicester på bortebane.

Missy Bo Kearns, Gemma Bonner, Ceri Holland og målvakt Rachael Laws var fire av flere nøkkelspillere som startet på benken i kveld.

Flint med nytt mål

I fraværet av Kearns og co fikk danske Sofie Lundgaard sin første kamp fra start denne sesongen. 18 år gamle Mia Enderby startet på topp, med australske Teagan Micah i buret.

Det var nettopp Enderby som skapte de rødes første sjanse. Spissen sendte inn et fint innlegg mot Flint, før ballen til slutt endte hos Hinds på bakerste stolpe. Leicester-keeper Leitzig leverte en knallgod redning på 24-åringens forsøk.

Få minutter senere, etter halvtimen spilt, var det hjemmelaget som tok ledelsen, men den fikk de ikke beholde inn til pause. Natasha Flinkt utlignet på tampen av første omgangen for Beards mannskap, og lagene var like langt.

Etter hvilen valgte Beard å foreta seg et par bytter, et valg kan kanskje angret på like etter. Fem minutter inn i andreomgangen scoret Leicester på nytt, og det stod 2-1 på måltavlen.

Det resultatet klarte blåtrøyene også å ro i land. Hjemmelaget, som også topper ligaen, har hatt en fantastisk start på sesongen. For Liverpool handler det nå om å se frem mot Merseyside-derby på Anfield til helgen.

Kveldens kamp var den første av tre ligacupkamper denne høsten. I damenes cup er det gruppespill i starten av turneringen. Manchester City slo Everton i det andre oppgjøret.

Slik startet LFC Women i kveld:

3-4-3: Micah - Fisk (Bonner 46), Clark, Lundgaard - Hinds (Koivisto 46), Höbinger (Lawley 61), Taylor, Matthews - Flint (Daniels 74), Enderby (Holland 61), Parry