– En risikabel pasning fra meg, og dårlig kommunikasjon på det andre målet

Slik oppsummerer Virgil van Dijk 2-2 mot Brighton.

Liverpool og Brighton delte poengene på AMEX Stadium i søndagens kamp i Premier League, den siste før ny landslagspause.

Det første målet kom da Virgil van Dijk spilte en pasning til Alexis Mac Allister. Argentineren trodde han hadde bedre tid enn han hadde, og mistet ballen. Avslutningen kom raskt før Alisson hadde kommet seg på plass, og Brighton tok ledelsen.

– Det var ikke bare Alexis, det var meg også. Det var en risikabel pasning. Men vi prøver å spille oss ut bakfra, og dessverre kan disse tingene skje i fotball, og da straffes du umiddelbart på det høyeste nivået. Reaksjonen vår og måten vi slo tilbake på var bra, og det var veldig positivt, sa Virgil van Dijk til LFCTV etter kampen.


Problem med kommunikasjonen

2-2-målet kom etter et frispark de røde ikke fikk håndtert, som gikk forbi alle og endte hos Lewis Dunk som satte inn utligningen.

– Det ble en misforståelse. Jeg tror Robbo hørte noen rope og trodde det var Alisson. Det var en misforståelse og skal ikke skje. Det er ingen som ønsker å gjøre feil, og dessverre var det denne kommunikassjonsvikten som kostet oss et mål. Men alt i alt er jeg stolt over laget mitt, og det er mange gode ting vi har vist over de siste ukene. Nå kommer landslagspausen, og vi må komme oss friske gjennom det, og så returnere for noen interessante kamper, sa van Dijk.

– Vi kom hit åpenbart for å vinne. Jeg mener vi hadde mulighetene til å gjøre det også, men det endte uavgjort etter en vanskelig kamp. Det var ganske åpent, fra begge lag til tider. Alt i alt ganske jevnt, men når jeg ser på mitt eget lag så hadde vi muligheter til å vinne.

– Det var dessverre et rettferdig resultat

– Det var dessverre et rettferdig resultat

Jürgen Klopp ønsket ikke å klage på dommerne etter 2-2 mot Brighton.