Flere tusen supportere rammes av utsettelsen

Liverpool FC må kompensere for billetter som følge av utsettelsen av Anfield Road Stand-åpningen.

Utbyggingen av Anfield Road Stand har ikke gått helt etter planen. Fra å bli utsatt et år som følge av pandemien til problemer med entreprenøren i sommer og en ytterligere utsettelse i høst, har prosjektet skapt mye hodebry for klubben - og supporterne. 

Liverpool FC hadde i utgangspunktet tenkt at den nye tribuneseksjonen skulle så klar til første avspark i inneværende sesong, men slik ble det ikke - blant annet på grunn av at Buckingham Group ble satt under administrasjon og arbeidet stanset opp. 

Nå er det firmaet Rayner Rowen som står for byggearbeidet, men det har vist seg at de trenger mer tid enn først antatt for å få prosjektet opp og stå igjen. Liverpool FC hadde ambisjoner om en gradvis åpning gjennom høsten, der neste helgs Merseyside-derby kunne bli spilt med tilskuere på nye Anfield Road Stand, men slik ble det ikke. Denne uken ble det kjent a det ikke blir noen åpning før i 2024. 

Liverpool Echo skriver at 4000 supportere som hadde kjøpt billett til de resterende hjemmekampene i 2023 blir rammet av utsettelsen. De går nå glipp av kampene, ettersom det er utsolgt på resten av stadion, skriver lokalavisen. 

Dette er kampene som rammes av utsettelsen

21. oktober - Liverpool v Everton (Premier League)
26. oktober - Liverpool v Toulouse (Europa League)
29. oktober - Liverpool v Nottingham (Premier League)
12. november - Liverpool v Brentford (Premier League)
30. november - Liverpool v LASK (Europa League)
2. desember - Liverpool v Fulham (Premier League)*
16. desember - Liverpool v Manchester United (Premier League)
20. desember - Eventuell kvartfinale i Carabao Cup*
23. desember - Liverpool v Arsenal (Premier League)*
30. desember - Liverpool v Newcastle (Premier League)*

*Kamptidspunkt er ikke bekreftet

– Frustrerende

Administrerende direktør Billy Hogan i Liverpool FC uttalte tidligere i uken at klubben er skuffet over at det blir enda en utsettelse av prosjektet. 

– Vi er skuffet og lei oss på vegne av supporterne som berøres. Vi kan tilby andre seter til de som har kjøpt billetter i øvre tribunedel. Vi har identifisert hvilke supportere det gjelder, og skal ta kontakt med dem i neste uke, sa han. 

Når nye Anfield Road Stand omsider står klar, vil kapasiteten på Anfield utvides med 7000 tilskuere, og det vil da bli plass til 61.000 på Liverpools hjemmebane. 5200 av billettene fordeles på sesongkortholdere, unge supportere, bortefeltet og normalt salg, mens om lag 1800 blir nye hospitality-billetter. 

Klubben har ikke satt en ny dato for når de regner med å åpne det nye feltet. Første hjemmekamp i 2024 er foreløpig ikke satt opp før 31. januar mot Chelsea, men det kan bli hjemmekamp i både FA- og ligacupen før den tid. 

– Gutta tjente ti ganger mindre, men gikk kledd i dyrere klær og hadde store egoer

– Gutta tjente ti ganger mindre, men gikk kledd i dyrere klær og hadde store egoer

Tidligere akademispiller forteller om kulturforskjellen mellom Liverpool og lavere divisjoner i England.

Nunez filleristet Brasil i knallsterk seier – scoret og leverte målgivende pasning

Oversikt over landskampeneNunez filleristet Brasil i knallsterk seier – scoret og leverte målgivende pasning

Vi følger høstens andre landslagspause.

Innsikt 18.okt 08:34