Forklarer hvorfor han går så godt overens med Szoboszlai

Mange har fått med seg vennskapet mellom Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlai.

Vi ser knapt en video fra trening, en episode av «Inside Anfield» eller en kamp uten at Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlai er nære hverandre.

De to ser ut til å komme veldig godt overens. Trent, som fyller 25 år i dag, forteller om vennskapet i et intervju med Sky Sports. Det er gjengitt av Liverpoolfc.com

– Vi er veldig like. Utenfor banen og borte fra fotballen er han veldig avslappet, tilbakelent, liker å slappe av og ta tankene bort fra fotballen, sier han.

Liverpools visekaptein er litt over to år eldre enn klubbens nye nummer 8. Ungareren blir 23 år 25. oktober.

– Men når vi spiller fotball, på treningsfeltet, på trening og i kamper, så kjemper vi for hver eneste ting, og ønsker å få det beste ut av spillerne vi spiller med. Jeg tror det er derfor vi går så godt overens, fordi vi deler de samme tankene og har den samme innstillingen for spillet. Vi gir alt og forventer resultater, og er begge veldig konkurransedrevet.

Vil vinne noe denne sesongen

Alexander-Arnold liker det han har sett av spillerne Liverpool har kjøpt så langt.

– Hver gang det kommer nye spillere er det alltid spennende, enten det er på sommeren eller vinteren. Det er alltid spennende for oss når nye spillere kommer inn. Guttene har virkelig forstått det vi ønsker å oppnå, og har vist tegn på at de ønsker å få til de samme tingene. Alle sammen prøver å oppnå de største tingene en kan få til i fotballen, sier visekapteinen.

– Det har vært en god start, og vi har lagt et godt grunnlag i alle turneringene vi har spilt. Vi har også kjent det selv, og det er det viktigste. Andre folk vil ha sine meninger om vi kan klare det eller ikke. Dypt inne, så vet vi selv hva vi er kapable til å klare, og hva våre egne forventninger er. Det handler om å kreve det fra hverandre hver dag, for å sørge for at vi kan få resultatene og få til det vi ønsker denne sesongen. Det er å vinne troféer.

Brighton - Liverpool spilles søndag kl. 15.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Klopp må klare seg uten sju spillere på AMEX Stadium – hvem bør starte?

Klopp må klare seg uten sju spillere på AMEX Stadium – hvem bør starte?

Søndag er det kamp igjen – og den siste før en ny landslagspause.

Velg lag 07.okt 12:00
Hinter om at Mac Allister kan bli brukt annerledes mot gamleklubben

Hinter om at Mac Allister kan bli brukt annerledes mot gamleklubben

Med Curtis Jones suspendert, kan det gå mot Alexis Mac Allister i «hans» rolle.