Gode nyheter for Gakpo, mens Thiago, Bradley og Bajcetic må være tålmodige

Jürgen Klopp med skadeoppdatering før kampen mot Brighton.

Det ble ingen egen pressekonferanse med Jürgen Klopp før søndagens kamp mot Brighton, men i stedet ser det ut til at en forlenget del av torsdagens seanse nå er lagt ut på Liverpool FC sin Youtube-kanal. Det virker å bli praksis i forbindelse med Europa League-oppgjørene denne sesongen, der det er kort tid fra kampene avsluttes torsdag kveld til forberedelsene til neste kamp må begynne igjen. 

I videoen som nå ligger ute har Klopp blant annet kommet med en skadeoppdatering, og der tar vi først og fremst med oss at det er gode nyheter når det kommer til Cody Gakpo sin skade. Nederlenderen måtte ut til pause mot Tottenham forrige helg, og manageren var ikke videre optimist på det tidspunktet, men nå ser det bedre ut. 

– Det kunne gått mye verre, sa Klopp om angrepsspilleren, som nå har fjernet skinnen han hadde rundt beinet etter kampen på Tottenham Hotspur Stadium. 

Klopp la til at det er gode muligheter for at vi får se Gakpo i aksjon mot Everton om to uker, når landslagspausen er over. 

Nederlenderen blir imidlertid ikke klar til kampen mot Brighton, og det gjør heller ikke Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic og Conor Bradley. 

Klopp sa følgende om de tre spillerne: 

– For Thiago er det irriterende. Han har fått to tilbakeslag i opptreningen - ikke alvorlige, men nok til at han ikke kan trene. Det samme gjelder for Stefan, som fikk en kjenning etter at han spilte noen minutter. Sånn kan det ofte være etter langtidsskader. Jeg kommer ikke til å legge noe press på dem, og vi får se om de er tilbake etter landskampene. Det hadde vært fint. Conor er på vei tilbake og løper igjen, men med slike skader for en spiller i den alderen er det bedre å gi dem tre uker for mye enn å komme tilbake for tidlig, sa manageren. 

Thiago har ikke spilt siden april på grunn av en lyskeskade. Bajcetic har en skade i leggen, mens Bradley er ute med et tretthetsbrudd i ryggen. 

Må stå over sine første kamper etter overgangen til Liverpool

Må stå over sine første kamper etter overgangen til Liverpool

Cody Gakpo har vært tilgjengelig til samtlige kamper siden januar frem til skaden han nå har pådratt seg.

«Han grep sjansen til å skinne, og sendte en sterk søknad om å få starte»

Dette skriver avisene:«Han grep sjansen til å skinne, og sendte en sterk søknad om å få starte»

Ryan Gravenberch fikk sin første nettkjenning for de røde i en kamp hvor Liverpool hadde mer å gå på. Dette skriver avisene etter 2-0 seieren mot Union SG.

Innsikt 06.okt 12:46