Henderson føler ting kom feil ut

Jordan Henderson ga sitt første intervju foran TV-kameraene etter overgangen til Saudi-Arabia.

I september ga Jordan Henderson sitt første intervju etter overgangen til Al-Ettifaq i Saudi-Arabia, da han satte seg ned med The Athletic.

Det var ikke et intervju han kom spesielt godt ut av.

Hovedpersonen selv mener at ting kom litt annerledes ut enn det han mente i det intervjuet.

– Jeg gjorde et intervju for et par måneder siden, og noen av de tingene som kom ut fra det kom ikke ut slik jeg mener jeg sa det, sa Henderson i sitt første TV-intervju etter overgangen, gjort med Channel 4 tirsdag kveld.

– Et eksempel er da jeg sa at jeg ikke dro ditt bare på grunn av pengene. Jeg mener det er en stor forskjell. Det er ikke den ene grunnen, å gå der for pengene, sier han.

Etter intervjuet i september, ble det av flere tolket som at Henderson mente at pengene ikke var en faktor da han valgte å fortsette karrieren i Saudi Pro League.

Fikk pipekonsert

I Englands privatlandskamp mot Australia fikk den tidligere Liverpool-kapteinen pipekonsert. Han sier at han fikk det med seg etterpå.

– Etter kampen ble jeg fortalt at det var noe som skjedde. Det er selvsagt smertefullt, for hver gang du tar på deg den drakten er det et stolt øyeblikk, og jeg spiller for lagkameratene mine, for landet mitt og for supporterne. Så det er vondt, men det er en del av pakken. Jeg har fått nok kritikk i løpet av karrieren min så langt, så jeg kan håndtere ting som det. Jeg er ikke den første som blir buet på, og er trolig heller ikke den siste, sier han.

– Jeg spurte om det, og en journalist sa at det var fordi jeg spilte i Saudi-Arabia. Det var en avgjørelse jeg tok for flere måneder siden, og det endrer ikke hvem jeg er som person.

Han fikk også spørsmål om LGBTQ+ – og kritikken han har fått etter at han som en tidligere ambassadør har valgt å spille i et land der homofili er ulovlig. Spørsmålet var om han angret på overgangen.

– Jeg angrer ikke. Jeg tenker at det å ha en som meg selv i Saudi-Arabia, med de verdiene jeg har, bare er en god ting. Før jeg dro dit, visste folkene i Saudi hvilke grupper jeg hadde støttet og hjulpet tidligere. Verdiene mine som person har ikke endret seg bare fordi jeg har dratt til et annet land for å spille fotball, sa han.

Dette er endringene når TV-rettighetene skal selges igjen i Storbritannia

Dette er endringene når TV-rettighetene skal selges igjen i Storbritannia

Heller ikke i den neste TV-avtalen vil engelskmennene får se kampene lørdag kl. 16.00 live.

– Tror ikke Mac Allister-rollen blir noe stort tema de neste ukene

– Tror ikke Mac Allister-rollen blir noe stort tema de neste ukene

Vi snakker om tribuneproblemer, svindyre derby-billetter, midtbanevalget og Tsimikas sin store sjanse til å stilne kritikerne i «Pausepraten».

Podcast 18.okt 14:43