Se bildene: Kelleher var ikke å se på treningsfeltet

Se bildene fra onsdagens treningsøkt.

Liverpool gjennomførte onsdag ettermiddag en treningsøkt på AXA Training Centre i forberedelsene til torsdagens kamp mot Union Saint-Gillioise i Europa League. 

Noen forfall var ventet. Conor Bradley, Stefan Bajcetic og Thiago Alcantara er fremdeles ikke tilbake i trening, og Cody Gakpo er som kjent ute til etter landslagspausen som begynner neste uke. 

Se bilder fra økten øverst i saken!

Reservekeeper Caoimhin Kelleher var heller ikke å se på bildene, og det var mer overraskende. Alisson og Adrian var på plass sammen med ungguttene Fabian Mrozek, Vitezslav Jaros og Marcelo Pitaluga, men Kelleher var der ikke. Om det skyldes en skade eller noe annet er foreløpig ikke kjent. Jürgen Klopp sa ingenting om Kelleher på dagens pressekonferanse, der det meste handlet om lørdagens kamp mot Tottenham og det som skjedde i VAR-rommet. 

Skulle Kelleher være skadet vil det stå mellom Alisson og Jaros om hvem som skal spille. Adrian er ikke registrert i Europa League-troppen denne høsten. 

For øvrig så det ut til at spillerne koste seg på onsdagens økt, og de så ikke ut til å være preget av sesongens første tap og omstendighetene rundt nederlaget mot Tottenham. Klopp har til tross for forfallene fremdeles en bred og god tropp å velge fra torsdag kveld.

Kampen mot Union SG har avspark klokken 21 torsdag. 

Skal Klopp bytte ut hele laget også denne gangen?

Skal Klopp bytte ut hele laget også denne gangen?

Det er tid for Europa League og mer rotasjon. Her kan du ta ut ditt lag til torsdagens møte med Union Saint-Gilloise på Anfield.

Velg lag 04.okt 18:44
England beholder jobben - men får trolig ikke dømme Liverpool igjen denne sesongen

England beholder jobben - men får trolig ikke dømme Liverpool igjen denne sesongen

Mannen som rotet det til i VAR-rommet får neppe dømme Liverpool igjen denne sesongen, skriver The Telegraph.