Kommer trolig ikke til å anke Jones sitt røde kort

Scouseren får ikke spille Premier League-fotball før november.

Curtis Jones sin utvisning var en av flere kontroversielle avgjørelser i Liverpools bortekamp mot Tottenham i helgen. Midtbanespilleren fikk først det gule kortet etter en duell med Yves Bissouma, før det ble oppgradert til rødt kort etter en VAR-sjekk. 

Jürgen Klopp uttalte etter kampen at han mener det var et veldig strengt rødt kort, men det er ikke sikkert at klubben kommer til å anke avgjørelsen. Journalist Neil Jones skriver på sin Substack at det for øyeblikket ligger an til at klubben trolig ikke vil gjøre det. 

I så fall må Jones vente helt til november før han får spille Premier League-fotball igjen. Han må stå over bortekampen mot Brighton og hjemmekampene mot Everton og Nottingham Forest, før han er klar igjen mot Bournemouth 1. november. Scouseren får imidlertid spille hjemmekampene mot Union Saint-Gilloise og Toulouse i Europa League. 

Dette var 22-åringens første røde kort på seniornivå. 

Tidligere i sesongen anket Liverpool det røde kortet Alexis Mac Allister fikk mot Bournemouth, og fikk da medhold hos et uavhengig panel. Argentineren slapp dermed å sone karantene.

Også Diogo Jota ble utvist mot Tottenham lørdag, men i motsetning til Jones var det ikke et direkte rødt kort. Portugiseren må dermed bare sone en kamp - søndagens møte med Brighton på bortebane.

Liverpool har fått fire røde kort på syv kamper i Premier League denne sesongen. Før det hadde de fått fire røde kort på 178 ligakamper. 

Liverpool har kommet med sitt svar etter VAR-skandalen

Liverpool har kommet med sitt svar etter VAR-skandalen

Klubben skal utforske mulighetene sine.

Nyheter 01.okt 21:12
Folket var mektig imponert over Alissons redninger – og gir keeperen over 9 på børsen

Folket var mektig imponert over Alissons redninger – og gir keeperen over 9 på børsen

Brasilianeren leverte en ny ypperlig forestilling mot Tottenham.

Nyheter 01.okt 22:21