Til helgen skal LFC Women spille på Anfield

Matt Beard og hans lag har startet sesongen på fantastisk vis.

Det er fortsatt nesten to uker til Evertons herrelag gjester Anfield, men allerede nå til helgen skal det spilles et annet derby på Anfield-matten.

LFC Women, som hadde som mål å legge press på topplagene denne sesongen, får nemlig besøk av de blå naboene på søndag klokken 17.30 (norsk tid). Kampen sendes også på Viaplay.

Matt Beards lag går til kampen med seks poeng, og med en ny seier kan det bli tabelltopp etter tre serierunder i Women's Super League. Akkurat nå ligger de røde på andreplass, med en svakere målforskjell enn Leicester på toppen. De skal møte revene i ligacupen på onsdag.

Jürgen Klopp håper at mange LFC-supportere velger å ta turen for å støtte kvinnelaget på herrelagets hjemmebane:

– Vi er en familie

Søndag kveld tok Matt Beard og hans lag et ny sterk seier mot Aston Villa. Kampen ble spilt på Prenton Park, så det blir en helt annen ramme på Anfield til helgen.

– Vi ønsker bare å forbedre oss fra fjoråret. Jeg vet at vi har en god gruppe her. Vi har selvfølgelig ambisjoner om å bryte oss inn blant de fem beste. Vi har hatt en fantastisk start, men vi må holde oss nede på jorden, sa han etter kampslutt.

LFC Women-treneren er helt sikker på at det nye treningsanlegget på Melwood spiller en rolle i den gode sesongstarten.

– Anlegget er fantastisk. Det er få steder som er på Melwoods nivå, med alt fra opptrening (etter skader) til restitusjon. Jeg tror det hjelper oss veldig mye. Vi er heldige.

SNART TILBAKE?: Sophie Roman Haug var på treningsfeltet i forrige uke, men hun er ennå ikke helt klar for spill igjen.

SNART TILBAKE?: Sophie Roman Haug var på treningsfeltet i forrige uke, men hun er ennå ikke helt klar for spill igjen.

En av dem som har spilt samtlige minutter for LFC Women så langt, er midtstopper Jenna Clark. Skotten ankom Merseyside fra hjemlandet før denne sesongen. Mot Aston Villa ble hun kåret til banens beste.

– Gjennom hele oppkjøringen var vi ganske samkjørte både på og utenfor banen, og jeg tror det har vist seg i de to første kampene. Vi er som en familie og jobber veldig hardt for hverandre. Jeg er veldig stolt, sa hun etter 2-0 seieren.

Nå venter først en ligacupkamp mot Leicester i midtuken, før det er duket for Merseyside-derby på Anfield.

– En slik støtte betyr mye for oss, men først venter en annen kamp. Vi må ikke se for langt frem. Vi har hatt en god start på sesongen, men det er bare to seire. Vi gleder oss bare til den neste kampen.

LFC Women reiser først til Leicester på onsdag, før Merseyside-derbyet fra Anfield venter søndag kl. 17.30. Kampen sendes direkte på Viaplay.

Nye tre poeng og kun bak Leicester på antall scorede mål

Nye tre poeng og kun bak Leicester på antall scorede mål

Sterk seier på Prenton Park for LFC Women.

– Forhåpentligvis er jeg tilbake i neste uke med maske

– Forhåpentligvis er jeg tilbake i neste uke med maske

Liverpool-spiller Sophie Roman Haug er optimistisk etter skaden hun fikk på landslagsoppdrag med Norge.