De utlånte: Må ta til takke med U21-fotball for klubben på nivå tre

James Balagizi får ikke spille for Wigans førstelag. Slik gikk det med Liverpools utlånte spillere i helgen.

Owen Beck spilte hele kampen da Dundee FC slo Livingston 2-0 borte i skotske Premiership. Rhys Williams har slitt med skader og var ikke i troppen til Aberdeen, som tapte 2-0 borte mot Kilmarnock. Nat Phillips fikk en halvtime mot Atletico Madrid i midtuken, men så hele det målløse oppgjøret borte mot Hibernian fra benken for Celtic. 

Tyler Morton stod over helgens kamp mellom Hull og Preston i Championship på grunn av en lyskeskade. Det skal ikke være snakk om en alvorlig skade, og 20-åringen er trolig tilbake til neste kamp. Calvin Ramsay, som er på lån hos Preston, er langtidsskadet.

Sepp van den Berg startet og spilte 87 minutter da Mainz fikk med seg et poeng borte mot Bochum i Bundesliga. Kampen endte 2-2, og tabelljumbo Mainz jakter fremdeles sesongens første ligaseier. Fabio Carvalho fikk 20 minutter som innbytter da RB Leipzig knuste Köln 6-0. I midtuken var han ubenyttet reserve da Røde Stjerne ble slått i Champions League.  

Harvey Davies holdt nullen for Crewe da de slo Harrogate 1-0 på bortebane i League Two. Luca Stephenson fikk spille 15 minutter som innbytter i det målløse oppgjøret mellom Barrow og Salford. Adam Lewis, som er på lån i Newport County, er skadet. James Norris fikk et minutt som innbytter for Tranmere da de tapte 2-0 borte mot Stockport. 

En tung dag på jobben for Jakub Ojrzynski og Den Bosch i Eerste Divisie, da de tapte 5-1 borte mot Dordrecht. Målvakten har bare holdt nullen én gang så langt denne sesongen. 

I Frankrike var endelig Billy Koumetio med igjen for Dunkerque, og det gikk bra da Auxerre ble slått 1-0 borte i Ligue 2. Det var forsvarsspillerens første kamp på halvannen måned.

Dominic Corness var ubenyttet reserve for Yverdon i sveitsisk toppserie. 20-åringen har fått lite spilletid og måtte se hele kampen mot Winterthur fra benken. Kampen endte 1-1. 

Anderson Arroyo var ikke i helgens Andorra-tropp i LaLiga2, og det var heller ikke James Balagizi for Wigan i League One. Han er i stedet i aksjon for U21-laget mandag sammen med blant andre Jamie Carraghers sønn James, og er nok en av kandidatene til å bli hentet hjem fra låneoppholdet i januar. 

«Dette er Liverpool 2.0, men Mohamed Salah er fortsatt den største stjernen»

Dette skriver avisene:«Dette er Liverpool 2.0, men Mohamed Salah er fortsatt den største stjernen»

Det var «den vanskeligste kampen» Jürgen Klopp hadde forberedt seg til, men spillerne gjorde likevel jobben i Luis Diaz sitt fravær. Dette skriver avisene etter seieren over Nottingham Forest.

Innsikt 30.okt 14:11
– Noen ganger er de «bare» gode. Men de er aldri dårlige!

– Noen ganger er de «bare» gode. Men de er aldri dårlige!

Dominik Szoboszlai lar seg imponere av Liverpools angrepsrekke.