– Noen ganger er de «bare» gode. Men de er aldri dårlige!

Dominik Szoboszlai lar seg imponere av Liverpools angrepsrekke.

Søndag var hele fronttrioen på scoringslisten da Liverpool slo Nottingham Forest 3-0. Diogo Jota, Darwin Nunez og Mohamed Salah scoret i tur og orden, og innbytter Cody Gakpo satte også ballen i mål før han ble vinket for offside. 

En annen som var involvert i mye, var Dominik Szoboszlai, som noterte sine to første målgivende pasninger for de røde. Først da han fant Nunez, og deretter på Salah-målet som punkterte kampen. 

– Mohamed er alltid farlig, uansett om det er snakk om straffespark, kontringer eller om han scorer eller leverer målgivende pasninger. Han er en veldig viktig spiller for oss, sier Szoboszlai til liverpoolfc.com og legger til at han er imponert over hele angrepsrekken. 

– Alle er fantastiske spillere og personer. Ofte er de veldig gode. Noen ganger er de «bare» gode. Men de er aldri dårlige! Så det gjør jobben enklere for oss, sier Szoboszlai. 

I god form

Ungareren, som fylte 23 år i forrige uke, sier laget er klare for å bygge videre på den lovende sesongstarten. 

– Alle prøver å slå oss, men vi er klare for utfordringen ethvert lag skulle komme med. Som gruppe kan vi få til mye denne sesongen. Vi må bare fortsette på samme måte som vi har begynt, og jobbe videre. Vi får betalt til slutt om vi gjør jobben.

Szoboszlai sier Liverpool fortjente 3-0-seieren over Forest, som fikk en spesiell ramme på grunn av situasjonen i Colombia der foreldrene til Luis Diaz ble bortført. 

– Alle tenkte på det gjennom kampen, og denne seieren var for Lucho. Han fikk beskjeden om morgenen og dro hjem umiddelbart. Vi tenkte bare på hva vi kunne gjøre for ham. Vi er et lag som kjemper for hverandre, og i dag gjorde vi det for Lucho, sier han.

Foreløpig har det ikke kommet noen oppdateringer rundt Diaz sine foreldre mandag. Moren ble brakt i sikkerhet i løpet av helgen, mens siste nytt var at faren kan ha blitt tatt over grensen til Venezuela. Vi oppdaterer så snart det kommer noe nytt i saken. 

Beste poengfangst siden gullsesongen

Beste poengfangst siden gullsesongen

Liverpool har lagt et godt grunnlag for resten av sesongen etter de ti første kampene.

På jakt etter perfeksjon med «Liverpool 2.0»

På jakt etter perfeksjon med «Liverpool 2.0»

Jürgen Klopp er imponert til nå, men ser likevel ting som kan bli bedre med Liverpool denne sesongen.