Se høydepunktene fra lørdagens Premier League-kamperSheffield United skapte trøbbel for Manchester United, men klarte ikke stjele poeng fra Liverpools rivaler

Det ble spilt syv andre Premier League-kamper i etterkant av Merseyside-derbyet lørdag.

Sheffield United-Manchester United 1-2 (1-1)

Erik Ten Hags menn fikk det ikke enkelt på Bramall Lane sent lørdag kveld mot et Sheffield United-lag som kun står med ett poeng, men klarte til slutt å ro i land seieren etter scoringer av Scott McTominay og Diogo Dalot.

Resultatet betyr at Liverpools rivaler er oppe på tiendeplass, hele åtte poeng bak Liverpool.

Chelsea-Arsenal 2-2 (1-0)

Etter at Liverpool og Manchester City begge vant sine kamper tidligere på dagen var Arsenal avhengige av seier for å innta tabelltoppen lørdag, men det skulle vise seg å bli vanskelig mot Chelsea på Stamford Bridge.

Mauricio Pochettino traff åpenbart med motivasjonstalen før kampen, og allerede etter 14 minutter tok vertene ledelsen etter at Cole Palmer satte et straffespark trygt i nettmaskene.

Chelsea fortsatte å dominere kampen, og fikk det andre målet like etter hvilen da et innlegg fra Mykhailo Mydruk dalte i mål bak David Raya i Arsenal-målet.

Etter 2-0-målet tok Arsenal mer og mer over, og etter 77 minutter spill satt reduseringen da Declan Rice plukket opp en løs ball fra Chelseas målvakt Robert Sanchez og lobbet ballen i mål bak ham. Syv minutter senere var utligningen et faktum da innbytter Leandro Trossard ekspederte et innlegg fra Bukayo Saka i mål.

Resultatet betyr at Arsenal går opp på andreplass ett poeng foran Liverpool, mens Chelsea ligger på niendeplass.

16:00-kampene

Manchester City-Brighton 2-1 (2-0)

Liverpool inntok tabelltoppen etter sin 2-0-seier over Everton tidlig lørdag, men beholdt ikke den lenge. Det tok bare syv minutter før Julian Alvarez sendte de lyseblå i føringen mot Brighton, og ti minutter etterpå doblet Erling Braut Haaland ledelsen.

Jeremy Doku kjørte karusell med James Milner som startet på høyrebacken for Brighton, og gjestene var heldige som bare lå under med to mål til hvilen.

I den andre omgangen kjempet Roberto De Zerbis menn seg tilbake i kampen, og Ansu Fati reduserte med drøye tjue minutter igjen å spille. Manchester City fikk Manuel Akanji utvist i sluttminuttene, men klarte å ro i land seieren.

Resultatet betyr at Pep Guardiolas menn tar over tabelltoppen.

Newcastle United-Crystal Palace 4-0 (3-0)

På St. James park var Newcastle overlegne mot Crystal Palace, i en kamp som til slutt endte 4-0 til hjemmelaget. Eddie Howes mannskap er fire poeng bak Liverpool på femteplass.

Se høydepunktene under.

Brentford-Burnley 3-0 (1-0)

Nottingham Forest-Luton 2-2 (0-0)

Bournemouth-Wolves 1-2 (1-0)

– Vi var nok heldige med at Ibou ikke fikk sitt andre gule kort

Liverpools tyske manager hadde medfølelse for motstanderne etter seieren lørdag.

Endelig litt dommerflyt da de røde måtte kjempe hardt for tre derbypoeng

Kampkommentar Liverpool - EvertonEndelig litt dommerflyt da de røde måtte kjempe hardt for tre derbypoeng

Det virket å være et mulig bananskall med landskamper og tidlig avspark, men i en mer dramatisk enn velspilt nabofeide kunne igjen Mo Salah avgjøre.