Nyoni-suser og hattrick av Kone-Doherty da U18 knuste Sunderland

Liverpool U18 var strålende på akademiet lørdag.

Liverpool U18 - Sunderland U18 7-1

Liverpool U18 har fått en god start på sesongen i Premier League U18 North, og jakter et Manchester United-lag på topp som har vunnet samtlige kamper denne sesongen.

De røde fikk en drømmestart, da Trey Nyoni fortsatte sin strålende start på sesongen. Sommersigneringen fra Leicester City har scoret i hver kamp så langt, i tillegg til hattrick i en treningskamp mot Southend, og fortsatte her.

Dagens scoring var en skikkelig perle, på halv volley fra omtrent 20 meter. Se målet i tweeten under:

Hattrick og målfest

Cody Pennington spilte frem Trent Kone-Doherty til 2-0-målet, etter en periode av kampen der Sunderland presset på for utligning. Nord-iren la på til 3-0 like før pause etter forarbeid av Ben Trueman – der 17-åringen løp over halve banen før han avsluttet i mål.

Etter pause la Kone-Doherty på til 4-0 og fullførte hattricket sitt. Denne gang var forarbeidet av Jayden Danns.

Samme mann spilte frem Joe Bradshaw for 5-0, for Danns scoret både 6-0 og 7-0.

Josh Robertson reduserte for Sunderland helt på slutten. 7-1 ble sluttresultatet.

Liverpool U18: Morana, Furnell-Gill, Kelly, Lucky, Pitt, Trueman, Figueroa, Pennington, Danns, Nyoni, Kone-Doherty.

Benk: Misciur, Gyimah, Giblin, Lambie, Bradshaw

– Vi er ikke klare til å spille kamp hver tredje dag

Søndagens motstander sliter med å sjonglere et tettere kampprogram enn de er vant med.

Innsikt 07.okt 14:33