Også tredjevalget på venstreback er skadet

Liverpool har kun Kostas Tsimikas skadefri på venstrebacken.

Liverpool venter fortsatt på svar etter at Andy Robertson denne uken har vært på skann for å finne ut om han trenger operasjon etter skulderskaden han pådro seg forrige torsdag.

Ifølge Paul Joyce i The Times vil han kunne være ute i 12-16 uker dersom han må opereres. Skulle det være så ille som 16 uker vil han være tilbake til hjemmekampen mot Burnley 10. februar. Han vil da miste 16-19 kamper, alt etter hvor langt Liverpool skulle gå i cupene.

Men frem til det er klart, krysser vi bare fingrene for at det ikke er så alvorlig!

Skade også på tredjevalget

Det kommer til å bli mye spilletid på Kostas Tsimikas fremover. Grekeren har spilt landskamper mot Irland og Nederland den siste uken – og Jürgen Klopp må nå krysse fingrene for at han føler seg veldig bra for det som er i vente.

Joyce i The Times skriver nemlig at tredjevalget på venstrebacken, 19 år gamle Luke Chambers, også har blitt skadet. Han pådro seg en ankelskade med England U19, og returnerte til Liverpool for å få behandling. Han ble ikke involvert i landskampene.

Chambers ble ikke lånt ut denne sesongen, etter et vellykket utlån til Kilmarnock forrige sesong. Han debuterte for de røde i 3-1-seieren mot Leicester City i ligacupens tredje runde i slutten av september, da han kom inn for Tsimikas i det 89. minutt.

Han satt på benken i to kamper forrige sesong, og har vært i troppen i tre kamper for førstelaget denne sesongen, der debuten kom mot Leicester. Han var også på benken i siste ligakamp før landslagspausen borte mot Brighton.

Chambers ville neppe vært aktuell for å starte Merseyside-derbyet, men hjemme mot Toulouse neste torsdag kunne vært en kamp der han kunne fått mer spilletid.

Venter på svar om Robertson må opereres

Venter på svar om Robertson må opereres

Robertson har vært på skann.

Taper minst 10 millioner pund på utsettelsen

Taper minst 10 millioner pund på utsettelsen

Anfield Road Stand åpner ikke før i 2024. Problemer for billettkontoret, rykter – og slik ser tribunen ut i dag.

Innsikt 17.okt 19:16