Venter på svar om Robertson må opereres

Robertson har vært på skann.

Det begynner å bli en stund siden torsdag i forrige uke, da Andy Robertson måtte byttes ut før pause i skottenes bortekamp mot Spania etter en kollisjon med målvakt Unai Simon.

Skottenes landslagskaptein måtte byttes ut umiddelbart, og det så ikke bra ut da han forlot banen i smerter og høyrearmen i drakten.

Siden den gang har vi sett bilder av at han har armen i fatle hjemme i Skottland – men fra Liverpool har det vært veldig stille.

På skann

Ian Doyle i Liverpool Echo melder at Liverpool venter på resultatene fra videre undersøkelser, etter at Robertson har vært på skann for å se hvilke skader det er i skulderen. 

Det er fare for at 29-åringen må operere, og da kan han bli ute en stund, alt etter hvor alvorlig det er.

Da Jamie Carragher fikk skulderen utav ledd og Liverpool valgte å operere i 2010, var han ute i tre måneder. Det er ti år siden Philippe Coutinho måtte operere sin skulder, og ble ute i seks uker. For Darwin Nunez var det en skulderskade som var problematisk i fjor vinter etter at han landet forkjært mot Newcastle – da slapp han operasjon og spilte mot Real Madrid tre dager senere.

Den «mest kjente» skulderskaden er nok Mohamed Salah sin, i Champions League-finalen 2018. Han var ute i nesten tre uker og spilte Egypts andre og tredje gruppespillskamp i mesterskapet, men det var nok ikke helt smertefritt.

Kanskje må vi vente til fredagens pressekonferanse med Jürgen Klopp for å få klarhet i hvor alvorlig det er for Robertson.

Taper minst 10 millioner pund på utsettelsen

Taper minst 10 millioner pund på utsettelsen

Anfield Road Stand åpner ikke før i 2024. Problemer for billettkontoret, rykter – og slik ser tribunen ut i dag.

Innsikt 17.okt 19:16
Liverpool jakter Bayerns juvel

Bild: Liverpool jakter Bayerns juvel

Ryktebørsen 17.okt 17:07