Skader, suspensjoner og søramerikanere som returnerer sent – hvem får sjansen på lørdag?

Det blir spennende å se hvordan Jürgen Klopp setter opp startelleveren mot Everton.

Helgens Merseyside-derby nærmer seg med stormskritt, og før lørdagens tidligkamp har Jürgen Klopp mye å tenke på når det gjelder startelleveren.

Etter den forrige landslagspausen, i 3-1 seieren over Wolverhampton, valgte tyskeren å rotere en del på laget, blant annet å sette Luis Diaz og Darwin Nunez på benken. Hva velger han å gjøre denne gangen?

Andy Robertson og Conor Bradley blir ikke klar til oppgjøret, og skotten ble sist sett onsdag med armen i fatle. Det åpner opp muligheten for Kostas Tsimikas, for også tredjevalg Luke Chambers er skadet.

Ellers er det lite skader å melde om i forsvaret. Virgil van Dijk, Ibrahima Konate, Jarell Quansah og Trent Alexander-Arnold ungikk skader på landslagssamlingen. Joe Gomez og Joel Matip har vært igjen på Merseyside, uthvilt og klar for kamp.

Alisson spilte ingen av kampene for Brasil i landslagspausen, og vil sannsynligvis starte. Caoimhin Kelleher sliter fremdeles med en skade, så Adrian forventes å sitte på benken.

BENKES?: Alexis Mac Allister spilte 2x90 minutter for Argentina i landslagspausen.

BENKES?: Alexis Mac Allister spilte 2x90 minutter for Argentina i landslagspausen.

På midtbanen må Klopp sannsynligvis klare seg uten Stefan Bajcetic og Thiago, mens Curtis Jones er suspendert. Ryan Gravenberch er en av dem som ikke har vært på landslagssamling, så det er ikke umulig at nederlenderen vil få muligheten fra start på lørdag.

I fronttrioen er det spørsmålstegn rundt et par spillere. Ben Doak skadet seg på landslagssamling med Skottland U21, og ingenting nytt har blitt meldt. Cody Gakpo var tilbake på trening torsdag.

Darwin Nunez og Luis Diaz spilte begge kampene for Uruguay og Colombia i Sør-Amerika. Hvis Klopp gjør slik som mot Wolves, starter ingen av dem på lørdag, men det avhenger nok om Gakpo er 100% klar eller ikke. Mohamed Salah og Diogo Jota er klar for kamp.

Det blir spennende å se hvem Klopp velger å benytte seg av på venstrebacken av Tsimikas og Gomez, samt hvem som får muligheten til å spille stopper sammen med van Dijk.

På midtbanen er det flere muligheter, men Dominik Szoboszlai vil sannsynligvis starte igjen, slik som i samtlige Premier League-kamper denne sesongen. På topp vil vi nok se både Salah og Jota fra start, så får vi se hvem som får muligheten sammen med duoen.

Liverpool - Everton sparkes i gang 13.30 på lørdag. Kampen sendes direkte på V Sport PL.

Gakpo forklarer hva som er helt spesielt i Liverpools tropp

Gakpo forklarer hva som er helt spesielt i Liverpools tropp

Nederlenderen snakker om spillergruppen, byen og hvordan han har funnet seg til rette i en fersk web-serie fra Liverpool FC.

Det begynner å bli en stund siden Everton tok tre poeng foran et fullsatt Anfield

Det begynner å bli en stund siden Everton tok tre poeng foran et fullsatt Anfield

De blå naboene hentet jevnlig poeng på Anfield før Jürgen Klopp ankom byen.

Innsikt 19.okt 11:11