Se bildene: Spennende stortalent trente med førstelaget

Nysigneringen Trey Nyoni var involvert med førstelaget på onsdagens treningsøkt.

Liverpool lader opp til torsdagens møte med Europa League, og på onsdagens treningsøkt var det noen spennende spillere. Vi skal spesielt legge merke til at 16 år gamle Trey Nyoni tok del i økten, og det er etter vår kunnskap første gang han trener sammen med seniorlaget. 

Sommerens nysignering fra Leicester har herjet fra midtbaneposisjon for Liverpools U18-lag denne sesongen. Han har allerede fått debuten for U21-laget, og spilte for Englands U17-landslag i oktober-samlingen. At det er en spiller klubben har tro på er helt tydelig, og det er nok en vi kommer til å se mer av fremover. 

Nyoni er imidlertid ikke aktuell for kampen mot Toulouse. Ifølge Lewis Bower har han ikke vært i klubben lenge nok til å registreres på B-listen, der man kan benytte unge spillere som ikke er registrert i hovedtroppen på 25 spillere. 

To spillere som imidlertid kan få den muligheten, og som også var på onsdagens trening, er Luke Chambers og Calum Scanlon. Flere journalister tett på klubben antyder at en av dem kan ta plass på venstrebacken mot Toulouse, slik at Kostas Tsimikas kan hviles inn mot søndagens kamp mot Nottingham Forest. 

For øvrig var det bursdagsfeiring av Dominik Szoboszlai på dagens trening da Cody Gakpo ble observert i aksjon for første gang på over to uker. 

Se bildene her: 

Hvilke unggutter skal få sjansen mot Toulouse?

Hvilke unggutter skal få sjansen mot Toulouse?

Sett opp ditt lag til den tredje kampen i Europa League-gruppespillet.

Velg lag 25.okt 18:13
– Det tilhører fortiden nå

– Det tilhører fortiden nå

Curtis Jones får sin første kamp på tre uker når Toulouse besøker Anfield, og har lagt bak seg skuffelsen over å bli utvist mot Tottenham.