– Trent snakker alltid om hvor god Szoboszlai er

Alex Oxlade-Chamberlain holder fortsatt kontakten med sine tidligere lagkamerater.

Alex Oxlade-Chamberlain har fortsatt karrieren sin i tyrkiske Besiktas, etter at han forlot Liverpool som Bosman-spiller i sommer. Han har gitt et eksklusivt intervju til The Athletic, der det kommer frem at det tok veldig lang tid før han fikk vite at kontrakten hans ikke ble forlenget.

Men han har veldig lite negativt å si om Liverpool FC og tiden sin der.

– Spillergruppen sto hverandre så nære. Alt vi oppnådde, gjorde vi sammen. Det var et utrolig lag å være del av, helt fantastisk, sier Oxlade-Chamberlain til The Athletic.

– Den sesongen da vi fikk 97 poeng, så er det egentlig ikke så mye mer du kan gjøre i Premier League. Det var latterlig, og vanskelig å akseptere. Men det som var med det laget, var at dersom vi ikke klarte det, så kom vi sterkere tilbake. Vi dro til Madrid og vant Champions League. Det neste året vant vi Premier League. Det er noe vi kan være skikkelig stolte av som gruppe.

– Snakker alltid om hvor god han er

Oxlade-Chamberlains nærmeste venner i Liverpool-troppen skal ha vært Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson. «Ox» kaller Jürgen Klopp «briljant» og sier at Liverpool-troppen er utrolig.

Og han holder fortsatt kontakten med Alexander-Arnold, som har fortalt ham om Dominik Szoboszlai og ungarerens skuddfot.

– Trent forteller meg alltid om hvor god han er, og sier at han har en enda bedre skuddfot enn meg, sier «Ox».

30-åringen var selv kjent for å ha et veldig tungt skudd. Totalt ble det 18 scoringer på 146 kamper for de røde.

IMPONERER: Dominik Szoboszlai har kommet veldig godt i gang i Liverpool.

IMPONERER: Dominik Szoboszlai har kommet veldig godt i gang i Liverpool.

– Alexis også, du kan se kvaliteten hans. En annen type nummer seks enn Fabinho, men det er måten laget har utviklet seg på de siste årene med Thiago, Harvey Elliott og Curtis Jones. Det er en annen spillestil fra da jeg først kom dit. Da hadde vi mindre fokus på å holde på ballen, og mer kaos. Det ser veldig bra ut, sier han.

Han sitter ikke igjen med bitterhet etter sine seks år på Anfield.

– Jeg hadde flotte, gode tider i Liverpool. Jeg kan egentlig ikke si noe negativt om tiden min der. Jeg vil ikke en gang si at det endte dårlig. Når alt kommer til alt er klubben større enn alle spillere, og det er viktigere ting å bry seg om.

Skulle ønsket exiten ble håndtert annerledes

Skulle ønsket exiten ble håndtert annerledes

Alex Oxlade-Chamberlain forlot Liverpool i sommer.

Utenfor banen har det vært kaos for den blå naboen

Utenfor banen har det vært kaos for den blå naboen

Financial Fair Play, mulige søksmål, Farhad Moshiri eller 777 Partners – og en ny stadion som bygges.

Innsikt 19.okt 20:08