Trippelbyttet i pausen var planlagt

Et hint til søndagens laguttak?

Jürgen Klopp kunne si seg fornøyd med torsdagens gjennomkjøring mot Union Saint-Gilloise. Selv om manageren innrømmet at laget kunne og burde ha spilt bedre, så gikk det meste etter planen. Null baklengs, tre poeng, og flere av spillerne som kom inn i laget leverte en solid prestasjon. 

Tyskeren kunne også gjøre de byttene som han hadde planlagt å gjøre underveis i oppgjøret. På pressekonferansen etter kampen bekreftet han at det var planlagt på forhånd å ta ut Darwin Nunez, Mohamed Salah og Wataru Endo i pausen. Trent Alexander-Arnold gikk på sin side av etter om lag en time, mens Ryan Gravenberch ble hvilt det siste kvarteret. 

Et hint?

At Nunez, Salah og Alexander-Arnold ble hvilt med søndagens kamp mot Brighton i bakhodet er ingen overraskelse, men at Endo var med på trippelbyttet i pausen var vanskeligere å spå på forhånd. Japaneren, som har til gode å spille seg helt varm i Liverpool-trøyen, leverte ingen imponerende omgang før han ble tatt av. Men kanskje kan byttet være et hint om at han skal spille på Amex Stadium, når de røde må klare seg uten suspenderte Curtis Jones? 

– Alle tre byttene var planlagt. Det var tanken å gjøre det dersom vi kunne og ikke noen spillere ble skadet. Da skulle de tre guttene byttes ut, sa Klopp på pressekonferansen.

Endo var solid mot Leicester i midtuken denne uken og kan bli benyttet i den dype rollen mot en så god motstander mot Brighton. Alternativet Klopp har er å gå for Ryan Gravenberch eller Harvey Elliott som erstatter for Jones, og fortsette med Alexis Mac Allister i den dype rollen. 

I angrepsrekken har Liverpool-manageren i realiteten nå bare tre alternativer som er tilgjengelig av seniorspillere - Mohamed Salah, Darwin Nunez og Luis Diaz. Diogo Jota er suspendert og Cody Gakpo er skadet. Ben Doak kan være en joker - skotten var ubenyttet reserve mot Union SG. 

Klopp var i utgangspunktet satt opp til å møte pressen klokken 12 fredag, men den planlagte direktesendingen er tatt bort fra klubbens Youtube-kanal. Vi får derfor vente og se om det dukker opp et nytt tidspunkt, eller om vi må nøye oss med informasjonen vi fikk på torsdagens pressekonferanse.

– Vi skulle ha scoret flere mål

– Vi skulle ha scoret flere mål

Jürgen Klopp tar med seg tre poeng og gode prestasjoner i en kamp som var langt fra perfekt.

I ferd med å vise seg som et røverkjøp!

Spillerbørs og folkebørs: I ferd med å vise seg som et røverkjøp!

Ryan Gravenberch er i gang for Liverpool, og nysigneringen nærmer seg sin første ligakamp fra start etter en ny sterk prestasjon i Europa.

Kommentar 05.okt 22:55