Siste om van Dijk, Gravenberch og Jones – Curtis mister de neste to kampene

Jürgen Klopp kom med en skadeoppdatering før kampen mot Toulouse.

Da Liverpool FC satte seg på flyet på Liverpool John Lennon Airport på onsdag, var det uten Virgil van Dijk, Curtis Jones og Ryan Gravenberch.

At Liverpool skulle spare den 32 år gamle kapteinen i en kamp som denne virket fornuftig, men det var altså andre grunner til at han ikke skulle være med. Jürgen Klopp, som selv snufset mye på pressekonferansen og så litt forkjølet ut, fortalte at van Dijk var syk.

– Virgil er litt syk. Det er ikke noe stort, men vi ønsket ikke å ha ham på flyet. Det var åpenbart, og det er kanskje noen andre som har det. Jeg har det også litt, men for meg er det ikke noe problem. Derfor lot vi ham være igjen hjemme. Han bør være bra til helgen, sa Klopp.

Kneskade for Gravenberch

Etter ryktene de siste dagene om at Gravenberch hadde pådratt seg ledbåndsskade i kneet (MCL) som kunne holde ham ute til juletider, var det skadeoppdateringen på 21-åringen en ventet mest på på pressekonferansen, etter at han ikke trente på onsdag eller var med i troppen til Toulouse.

Der hadde Klopp gode nyheter. I alle fall langt bedre enn at spilleren kom til å være ute i minst seks uker, slik det ble spekulert i.

– Ryan (Gravenberch) har et lite problem med kneet. Det er ikke noe stort. Han løper allerede. Det var ikke mulighet for denne kampen, men vi håper at det er en sjanse for at han kan bli klar mot Brentford. Han er definitivt tilbake etter landslagspausen. Men ikke i dag, og derfor er han ikke her, sa Klopp.

Jones mister de neste to

Curtis Jones startet årets sesong så bra frem til det røde kortet mot Tottenham, og mistet kampen mot Luton Town på søndag med skade da han var tilbake fra suspensjon.

Nå kommer han også til å miste torsdagens kamp mot Toulouse, og søndagens kamp mot Brentford. Det er synd, med Alexis Mac Allister suspendert og Gravenberch muligens ute.

– Curtis (Jones) hadde allerede i forrige uke en hamstringskade. Ikke noe stort, men etter landslagspausen vil han være tilbake. Ikke før det, sa Klopp.

– Det var ikke en alvorlig hamstringskade. Han var i god form, rødt kort, mistet rytme, kampene i Europa League. Jeg tok ham av mot Bournemouth, og da følte han ikke noe, men da jeg kom inn i garderoben lå han der og følte noe. Vi hadde en skann, det var ikke alvorlig, men han er ute.

Håpet er da at scouseren er skadefri og spilleklar mot Manchester City 25. november.

– Gravenberch har en liten kneskade

Pressekonferansen:– Gravenberch har en liten kneskade

Vi fulgte pressekonferansen før kampen mot Toulouse.

Liverpool har muligheten til å sikre avansement – hvem bør Klopp starte med?

Liverpool har muligheten til å sikre avansement – hvem bør Klopp starte med?

Sett opp ditt lag nå.

Velg lag 08.nov 17:31