Forventes å være ferdig og klar til bruk i begynnelsen av mars

Anfield Road Stand har fått en ny potensiell åpningsdato.

Anfield Road Stand-prosjektet skulle i utgangspunktet være ferdig før 2023/24-sesongen, men etter mye trøbbel og konkurser har Liverpool FC fortsatt ikke kommet med en bekreftet dato for når den skal tas i bruk.

Fredag ettermiddag publiserte klubben flere bilder fra arbeidet som gjøres på tribuneseksjonen, men ifølge Daily Mail er det fortsatt en god del måneder til utvidelsen er fullført.

«Kilder til Daily Mail har informert om at de forventet at arbeidet på Anfield Road Stand vil være fullført i slutten av februar eller mars», skriver avisen.

I den perioden får Liverpool besøk av Luton den 24. februar og Manchester City den 9. mars. Daily Mail skriver videre at kampen mot Pep Guardiolas menn virker mest realistisk.

Hvorfor er det forsinket?

Det første problemet som oppstod i forbindelse med utvidelsen, var at arbeidet med tribunen gikk for sakte, og ikke ville bli klar i tide til sesongstart. I august gikk også hovedentrepenør, Bucking Group, konkurs.

Klubben utnevnte litt senere Rayner Rowen for å gjenoppta arbeidet med Anfield Road Stand, og i skrivende stund er det fremgang i prosjektet. Like før helgen ble samtlige seter satt på plass.

Liverpools administrerende direktør Billy Hogan har sagt dette om forsinkelsene:

Dette er en kompleks og frustrerende situasjon. Vår team her, samt konskulentene og Rayner Rowen, jobber utrolig hardt for å sikre at vi gjør alt vi kan for å fremskynde prosjektet så raskt som mulig.

Daily Mail estimerer at Liverpool FC har tapt £750 000 per kamp på grunn av utsettelsene. 18 kamper (fra sesongstart) blir berørt, noe som betyr et potensielt inntektstap på £13,5 millioner, ifølge avisen.

Thomas Franks lag «tøyer grensene» og har skapt trøbbel for Liverpool tidligere

Thomas Franks lag «tøyer grensene» og har skapt trøbbel for Liverpool tidligere

Hvis Brentford vinner i helgen gjør de noe de ikke har klart siden 1939.

Innsikt 12.nov 12:17
– Det minner meg mye om den tiden av livet mitt, en nøktern klubb med en liten stadion

– Det minner meg mye om den tiden av livet mitt, en nøktern klubb med en liten stadion

Klopp sammenligner danskens lag med sin «egen» klubb i Tyskland.