Går hardt ut mot sjikanerende synging fra supportere på Kenilworth Road

– Fotballsupportere må være bedre enn dette, sier Jamie Carragher.

Etter kampen mellom Liverpool og Luton på Kenilworth Road tok Jamie Carragher et oppgjør mot den sjikanerende syngingen som fant sted på arenaen. «Always the victims, never your fault» skal ha blitt hørt fra deler av hjemmesupporterne. Det er en sang som harselerer med Hillsborough-tragedien. 

– Før sesongen var jeg med på et supportertreff om det å synge om tragedier, men jeg hørte et par tilfeller av det denne gangen. Supportere kan være rivaler, men vi er bedre enn dette. Mange klubber har vært skyldige i dette i mange år, men fotballsupportere må være bedre enn dette, sier Carragher ifølge This Is Anfield.

Også The Times-journalist Henry Winter har kommentert syngingen søndag kveld. Han skriver på X at det er flaut for Luton at slik synging finner sted på deres hjemmebane. 

Verken Luton Town eller Liverpool FC har kommentert saken. Jürgen Klopp fikk imidlertid spørsmål om det på sin pressekonferanse. 

– Jeg hørte det ikke, men de som gjorde det bør skamme seg. 

Denne sesongen har Premier League og fotballforbundet varslet at de skal slå hardt ned på hatefull og sjikanerende synging fra tribunen. I tillegg til å bli utestengt skal supportere som blir identifisert bli straffeforfulgt. 

– Han ønsket muligheten til å tenke på noe annet

– Han ønsket muligheten til å tenke på noe annet

Jürgen Klopp sier Luis Diaz trengte å tenke på noe annet mens familien venter på å få faren hjem.

Bommen på åpent mål ble kostbar for Liverpool

Spillerbørs og folkebørs: Bommen på åpent mål ble kostbar for Liverpool

Darwin Nunez har vært effektiv, men sløsingen mot Luton førte til en skuffende poengdeling. Her er vår spillerbørs etter kampen.

Kommentar 05.nov 19:32