Ingen var mer involvert enn den 20 år gamle midtstopperen

Jarell Quansah dominerte i bortekampen mot Bournemouth.

Det var bare hans fjerde kamp fra start for Liverpool, men 20 år gamle Jarell Quansah så tidvis ut som den mest rutinerte spilleren på banen i Liverpools bortekamp mot Bournemouth onsdag kveld. Unggutten ble kåret til banens beste både av Liverpool FC og på vår spillerbørs på liverpool.no. Tallene viser at det var en utmerkelse midtstopperen fortjente. 

Ingen var mer involvert i spillet enn 20-åringen i den vanskelige kampen på sørkysten. Quansah hadde 114 ballberøringer i løpet av kampen - suverent mest av samtlige på banen. Nærmest fulgte Curtis Jones med 75, og stoppermakker Joel Matip hadde på sin side 50 ballberøringer. 

Mange av Quansah sine touch var også av det vellykkede slaget. Unggutten traff på 86 av sine 97 pasningsforsøk, en treffprosent på 88 - tall selv Thiago ville vært stolt av!

Han dominerte også i den defensive delen av spillet, med syv klareringer, to brytninger og tre gjenvinninger, ifølge tall fra LFC Transfer Room. Quansah var viktig da hjemmelaget fikk medvind i andre omgang og satte press på Liverpool. 

– Vi innså i andre omgang at det hadde vært lurt å score mer i første på grunn av medvinden. Men vi kjempet hardt, og det handlet bare om å vise riktig innstilling, sa Jürgen Klopp etter kampen.

Skrøt av Quansah

Riktig innstilling hadde definitivt Quansah tatt med seg. 

– Han spilte åpenbart en veldig bra kamp, og det blir ekstra imponerende i disse forholdene, for det er så vanskelig å bedømme hvor ballen kommer til å falle ned. Men han gjorde det veldig bra, sa Klopp på sin pressekonferanse etter kampen. 

Manageren lot seg også imponere av det Quansah gjorde med ball. 

– Caoimhin ga han ballen ganske mange ganger, og han ble satt på flere prøver, men gjorde det veldig bra. Han spilte en strålende kamp, sa Klopp og la til at den unge stopperen i hans øyne var banens beste. 

Quansah levere målgivende pasning i forrige runde i ligacupen og har spilt en viktig rolle så langt i det som kan bli Liverpools første mulighet til et trofé denne sesongen. I neste runde venter West Ham på Anfield, og da er en plass i semifinalen i potten. 

Grisevær og dårlige baneforhold er ingen problem for Quansah – som leverer en ny voksen kamp i Liverpool-drakten

Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Bournemouth:Grisevær og dårlige baneforhold er ingen problem for Quansah – som leverer en ny voksen kamp i Liverpool-drakten

Her er vår spillerbørs etter kveldens kamp mot Bournemouth.

Kommentar 01.nov 22:42
Premier League-motstand på Anfield i kvartfinalen

Premier League-motstand på Anfield i kvartfinalen

Den neste runden i ligacupen er trukket.