Premier League-motstand på Anfield i kvartfinalen

Den neste runden i ligacupen er trukket.

Liverpool tok en solid seier i svært vanskelige spilleforhold på Vitality Stadium, etter en scoring av Cody Gakpo og et kremmerhus av Darwin Nunez.

Det betyr at de røde skal spille kvartfinale i ligacupen, og motstanderen ble klar etter Manchester United - Newcastle var ferdigspilt på Old Trafford.

Lag som Manchester City, Brentford, Brighton, Tottenham og Aston Villa var allerede ute før den fjerde runden, og i kveld røk også Manchester United og Arsenal. Flere gode lag har dermed røket ut, noe som kan gi en enklere vei til Wembley og en ny ligacupfinale.

Det lå et par lag utenfor Premier League i kveldens bolle, men det endte med West Ham på Anfield. En brukbar trekning, med gode muligheter for å ta seg videre til semifinalen.

Slik spilles kvartfinalene i ligacupen

I de resterende kampene endte det med to Premier League-oppgjør, og et med to lag utenfor det gjeveste selskapet. Everton får besøk av Fulham på Goodison Park, og om begge Liverpool-lagene tar seg videre, hadde det vært gøy med to kamper mellom bynaboene.

League One-laget Port Vale har en god mulighet til å ta seg helt til semifinalen av ligacupen denne sesongen. En hjemmekamp mot Middlesbrough er det eneste hindret som står igjen før den bragden er fullført.

Chelsea og Newcastle, de to antatt beste lagene utenom Liverpool, skal spille om en semifinaleplass på Stamford Bridge.

Kvartfinalene:

Everton - Fulham

Chelsea - Newcastle

Port Vale - Middlesbrough

Liverpool - West Ham

Kampene spilles 19. og 20. desember, få dager før Arsenal venter i Premier League på lille julaften. The Gunners tapte 1-3 mot West Ham i kveld, og vil få en ukes opplading før kampen på Anfield.

– Spilleforholdene var brutale. Det var forferdelig for begge lag

– Spilleforholdene var brutale. Det var forferdelig for begge lag

Det var langt fra pent og pyntelig, men Liverpool kjempet seg videre i stormen på sørkysten.

Klopps menn gjorde jobben mot Bournemouth, og bør nå gå «all in» for troféet som kan kickstarte Liverpool 2.0

Kampkommentar Bournemouth-Liverpool:Klopps menn gjorde jobben mot Bournemouth, og bør nå gå «all in» for troféet som kan kickstarte Liverpool 2.0

Mens Liverpool tok seg videre til kvartfinale har flere av konkurrentene falt av lasset. Nå er de rødkledde favoritter i turneringen, og bør gå for gull.

Kommentar 01.nov 23:00