– Liverpool gjør klart bud på Leeds-talent

Liverpool jobber angivelig med en sommerovergang til en verdi av £40m for Leeds-talentet Archie Gray.

Ifølge den pålitlige Daily Mail-journalisten Matt Hughes er Liverpool svært interesserte i Leeds sin 17 år gamle stjerne Archie Gray. Unggutten fikk sin debut i starten av denne sesongen og har spilt regelmessig for Leeds i Championship under Daniel Farke.

Liverpool forbereder angivelig et sommer-bud på midtbanespilleren, men han blir ingen billig mann, og kan koste de røde så mye som 40 millioner pund.

17-åringen har vært en av de store lyspunktene for Leeds i Championship denne sesongen, og han har spilt i alle kampene unntatt én, siden han debuterte i seriepremieren. 

Engelskmannen har fått 16 kamper for Leeds sitt førstelag i alle turneringer denne sesongen. Han har figurert mest som en defensiv midtbanespiller, men har også fått en del kamper på høyreback.

I oktober fikk han også sin debut på det engelske U-19 landslaget.

GA DEBUT: Leeds-trener Daniel Farke ga unggutten debuten sin i serieåpningen i Championship mot Cardiff.

GA DEBUT: Leeds-trener Daniel Farke ga unggutten debuten sin i serieåpningen i Championship mot Cardiff.

Sammenlignet med Trent

Gray har blitt sammenlignet med Liverpools Trent Alexander-Arnold på grunn av hans atletiske evner, og fordi han kan spille på midtbanen og på høyrebacken.

Tenåringen var på Leeds-benken i en Premier League-kamp mot Arsenal da han var bare 16 år gammel, og var ofte å finne i kamptroppene til Marcelo Bielsa og Javi Gracia. Han fikk likevel ikke sin debut før Daniel Farke ga han sjansen denne sesongen.

Leeds vil nok være motvillige til å selge en spiller som ble med i akademiet deres i en alder av ni år, og som er grandnevøen til klubb-ikonet Eddie Gray, som hadde over 400 kamper for klubben.

Crystal Palace og Everton er visstnok også interesserte i unggutten, så det spørs om Leeds klarer å holde på juvelen sin med så mange Premier League-klubber som viser interesse.

Vinner prisen for første gang på to år

Vinner prisen for første gang på to år

Mohamed Salah var månedens beste spiller i oktober.

Nyheter 10.nov 12:09
Firmino avslører problematisk forhold mellom Salah og Mané

Firmino avslører problematisk forhold mellom Salah og Mané

Roberto Firmino har avslørt at ikke alt var fryd og gammen mellom Sadio Mané og Mohamed Salah under trioens tid i Liverpool.

Nyheter 10.nov 11:31