Salah er overraskelsen i lagoppstillingen

I kveld skal Liverpool forhåpentligvis slå tilbake etter den skuffende bortekampen mot Toulouse. Vi har ikke glemt at Liverpool fikk en overtidsscoring veldig kontroversielt annullert i den bortekampen, som ville gjort at nesten alt allerede var avgjort, men prestasjonen den kvelden var uansett ikke til et slikt nivå vi har vært vant til å se.

Nå kan Liverpool selv få ordnet det, med ny hjemmekamp på Anfield. Et Anfield som ser veldig bra ut, og nærmer seg klar for å ta imot flere tilskuere når den øvre delen av Anfield Road Stand forhåpentligvis skal åpnes om litt over to uker.

Jürgen Klopp har valgt å gjøre flere endringer på laget som fikk med seg ett poeng fra Etihad. Overraskelsen i lagoppstillingen er at Mohamed Salah starter. Ellers har både leserne på liverpool.no og alle de som ønsket veldig mange bytter fra Manchester City-kampen fått viljen sin. Kostas Tsimikas og Salah er de to eneste som beholder plassen.

Salah har også kapteinsbindet fra start med Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson og Alisson Becker ute.

At Kaide Gordon og Conor Bradley er på benken er veldig gledelig, etter at de to har fått så mye tid ødelagt av skader. Klopp har en veldig sterk benk, og kan gjøre endringer dersom de røde skulle komme dårlig ut. La oss håpe akkurat dét ikke skjer – kom igjen Liverpool!

Lagoppstillingen

Liverpool: Kelleher, Gomez, Quansah, Konate, Tsimikas, Elliott, Endo, Gravenberch, Salah, Gakpo, Diaz

Innbyttere: Pitaluga, van Dijk, Szoboszlai, Nunez, Mac Allister, Jones, Matip, Chambers, Gordon, Doak, Alexander-Arnold, Bradley

LASK: Lawal, Andrade, Talovyerov, Ziereis, Stojkovic, Horvath, Ljubic, Bello, Ljubicic, Zulj, Usor.

Innbyttere: Siebenhandl, Renner, Kone, Balic, Jovicic, Mustapha, Havel, Ba, Goiginger, Flecker, Luckeneder, Darboe

Liverpool - LASK spilles kl. 21.00, og vises på V Sport 1 og Viaplay.