Lagoppstillingene er bekreftet:Overraskende valg i midtforsvaret for Liverpool, men det er ingen overraskelse hvem som starter på topp for Manchester City

Det er under en time til oppgjøret mellom Manchester City og Liverpool sparkes i gang på Etihad, og nå er lagoppstillingene bekreftet.

Den største utfordringen så langt i sesongen er under en time unna, og nå er det klart hvilke elleve Jürgen Klopp har gitt tillit til i toppoppgjøret. 

Thiago Alcantara, Andy Robertson og Stefan Bajcetic var de eneste utilgjengelige spillerne før kampen. 

Klopps utvalgte

Dette er laget Klopp har valgt til toppkampen:

Lag v City: Alisson Becker - Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Kostas Tsimikas - Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Curtis Jones - Diogo Jota, Darwin Nunez, Mohamed Salah

Benk: Caoimhin Kelleher, Ibrahima Konaté, Joe Gomez, Jarell Quansah, Wataru Endo, Ryan Gravnberch, Harvey Elliott, Luis Diaz, Cody Gakpo

For Manchester City sin del er det ingen overraskelse at de fleste av spillerne som gikk glipp av landslagskamper med skader er tilbake i spill til lørdagens kamp. 

Manchester Citys startellever: Ederson, Walker, Akanji, Dias, Ake, Rodrigo, Bernardo Silva, Foden, Doku, Alvarez, Haaland

Manchester Citys benk: Ortega Moreno, Carson, Phillips, Stones, Gomez, Gvardiol, Bobb, Lewis

Klopp hadde følgende å si før kampen. 

– Vi har ingenting å tape, og da bør vi spille en god kamp. Vi får se. Det er en test i form av hvor vanskelig vi kan gjøre det for City. La oss spille kampen så får vi snakke mer om det etterpå. 

Salah gikk fra å være en fabelaktig fotballspiller til å bli et ikon etter å ha senket City - nå er det Nunez tur

Salah gikk fra å være en fabelaktig fotballspiller til å bli et ikon etter å ha senket City - nå er det Nunez tur

Darwin Nunez har vist at han kan bli en betrodd mann med gode prestasjoner denne sesongen, men mangler fortsatt den store prestasjonen i en skikkelig toppkamp.

Kommentar 25.nov 09:13
– Vi møter det beste laget i verden de siste årene

City har vunnet 23 kamper på rad hjemme før Liverpool-kampen– Vi møter det beste laget i verden de siste årene

Manchester City står med 23 seiere på rad på Etihad og Liverpool har ikke vunnet der i ligaen siden 2015. Allikevel er Klopp offensiv før lørdagens kamp.