Fra oppgjøret Liverpool viste at de kunne utfordre City til den røde festen på WembleyGjenopplev fem fantastiske forestillinger mot Manchester City under Klopps ledelse

Her er de fem City-kampene vi husker best fra Klopps tid i Liverpool.

Siden Jürgen Klopp kom til Liverpool i 2015 har laget levert flere minneverdige kamper mot Manchester City.

I denne saken har vi plukket ut de fem kampene vi husker best mot den lyseblå rivalen.

Manchester City 1-4 Liverpool, 21. november 2015

Klopp hadde kun vært en drøy måned i Liverpool da laget skulle gjeste Manuel Pellegrini sitt Manchester City sent i november i 2015.

Med spillere som Martin Skrtel, Alberto Moreno og Lucas Leiva i startoppstillingen feide de rødkledde over hjemmelaget og vant til slutt 4-1 etter scoringer av nevnte Skrtel, Philippe Coutinho, Roberto Firmino og et selvmål.

Det var et av de første tegnene på hva Klopp kunne utrette med Liverpool.

Se høydepunktene fra kampen under.

Liverpool-Manchester City 4-3, 24. januar 2018

Pep Guardiolas mannskap fosset mot ligatittelen og hadde ikke tapt en eneste kamp i Premier League da de gjestet Anfield, 24. januar i 2018.

Alex Oxlade-Chamberlain og Leroy Sane scoret hvert sitt mål i den første omgangen, før Liverpool scoret tre utrolige mål på åtte minutter i den andre omgangen. De rødkledde slapp Guardiolas menn inn i kampen igjen, men holdt akkurat unna.

Det var første gang supporterne fikk troen på at de rødkledde kunne utfordre Manchester City om Premier League-tittelen.

Under kan du se høydepunktene fra kampen.

Liverpool 5-1 (3-0) Manchester City, 4. og 10. april 2018

Etter seieren i ligaen i januar hadde Klopps menn funnet oppskriften på å slå Guardiolas seiersvante mannskap.

Da lagene møttes i kvartfinalen av Champions League var de rødkledde overlegne på Anfield, før de klarte å forsvare ledelsen på Etihad Stadium.

Liverpool hadde blitt Manchester Citys store fiende.

Høydepunktene fra de to kampene kan sees under.

Liverpool 3-1 Manchester City, 10. november 2019

Etter å ha gått glipp av tittelen med ett poeng sesongen før, hadde Liverpool befestet sin plass på toppen av tabellen da lagene møttes på Anfield i november.

De rødkledde var best fra start til slutt og viste at de var Premier Leagues klart beste lag den sesongen.

Gjenopplev kampen under.

Manchester City 2-3 Liverpool, 16. april 2022

I 2021/22-sesongen leverte Liverpool på et skyhøyt nivå i alle turneringer, og kjempet lenge om en enestående kvadrupel.

Det endte til slutt «bare» med triumfer i ligacupen og FA-cupen, men minnene fra Wembley kommer til å huskes for alltid av Liverpool-supporterne som var der.

Under kan du se høydepunktene fra semifinalen i FA-cupen da Liverpool tok over Wembley.