Haaland og Aké tilbake i trening - men flere andre manglet fremdeles

Usikker skadesituasjon i Manchester City før lørdagens storkamp.

Så mye som syv Manchester City-spillere trakk seg på et tidspunkt fra landslagsoppholdet i novembersamlingen som følge av skade. Men for de fleste har det ikke dreid seg om alvorlige skader, og Pep Guardiola vil nok regne med å ha flere av dem i troppen mot Liverpool på lørdag. 

Torsdagens bilder fra serielederens treningsfelt gir oss noen svar. Der kan vi nemlig se at Erling Braut Haaland og Nathan Aké trener for fullt. Haaland droppet Norges bortekamp mot Skottland etter å ha fått en smell i privatlandskampen mot Færøyene. Aké var på sin side ikke med da Virgil van Dijk og Nederland sikret billetten til EM i Tyskland. 

Vi kan også se at Rodri trener for fullt. Han var ikke med da Spania møtte Kypros, men meldte seg til tjeneste og spilte 86 minutter i søndagens kamp mot Georgia. 

Usikkerhetsmomentene er nå målvakt Ederson, forsvarsspiller John Stones og midtbaneduoen Mateo Kovacic og Matheus Nunes, som ifølge Manchester Evening News ikke var å se på treningen. De var heller ikke i aksjon for sine landslag i den nylig avsluttede samlingen. 

City må for øvrig etter all sannsynlighet klare seg uten Kevin De Bruyne, som har vært skadet siden serieåpningen. 

For Liverpools del var det gode nyheter fra treningsfeltet torsdag, da fem spillere returnerte fra skader. Curtis Jones, Ryan Gravenberch, Joe Gomez, Ibrahima Konaté og Conor Bradley trente tilsynelatende for fullt. 

Både Jürgen Klopp og Pep Guardiola skal møte pressen fredag og komme med siste nytt før lørdagens storkamp. 

Se 26 bilder fra torsdagens treningsøkt

Stor bildekarusell: Se 26 bilder fra torsdagens treningsøkt

Torsdagens treningsbilder viser at Liverpool kan stille med et slagkraftig mannskap mot Manchester City.

Fire spillere er tilbake fra skade

Bekreftet:Fire spillere er tilbake fra skade

Liverpool-spillerne har hatt sin første skikkelige treningsøkt før lørdagens toppkamp.