Bekreftet:Fire spillere er tilbake fra skade

Liverpool-spillerne har hatt sin første skikkelige treningsøkt før lørdagens toppkamp.

Før landslagspausen begynte skadesituasjonen å se styggere og styggere ut for Jürgen Klopp. Etter et par uker uten kamper, har situasjonen snudd, og i ettermiddag kommer klubben med flere gode nyheter fra Kirkby.

På dagens treningsøkt deltok Ryan Gravenberch, Curtis Jones, Ibrahima Konate og Joe Gomez med resten av troppen. Kvintetten blir sannsynligvis en del av troppen mot Manchester City.

Liverpool FC kan også melde om at sør-amerikanerne er tilbake. Det gjelder da Darwin Nunez, Luis Diaz, Alisson og Alexis Mac Allister.

Det var god stemning på AXA da troppen returnerte før City-kampen:

Hvem får sjansen mot City?

Alisson, Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Dominik Szoboszlai og Trent Alexander-Arnold vil utvilsomt starte lørdagens kamp, om samtlige holder seg skadefri frem til den tid.

På venstrebacken kjemper Joe Gomez og Kostas Tsimikas om en plass på laget, mens Ibrahima Konate og Joel Matip sannsynligvis vurderes ved siden av van Dijk. Det blir spennende å se hvem Klopp velger å gå for i en slikt oppgjør.

På midtbanen er alternativene plutselig blitt langt flere. Alexis Mac Allister forventes å fortsette i den dype rollen på midtbanen. Det store spørsmål er hvem som tar den siste plassen.

Ryan Gravenberch, Curtis Jones og en høytflyvende Harvey Elliott er tre av alternativene. Tyskeren kan også flytte Mac Allister frem, og gi plass til Endo i sekseren. 

I fronttrioen er mulighetene mange, og samtlige fem spillere er i god form før City-kampen. Mohamed Salah og Darwin Nunez er nok 100% i lagoppstillingen, så får vi se hvem av Cody Gakpo, Diogo Jota og Luis Diaz som får ta plass på høyreflanken.

Etter en tung periode med skadeproblemer før landslagspausen, ser situasjonen langt lysere ut nå. Conor Bradley, Andy Robertson, Thiago og Stefan Bajcetic er spillerne som ikke er tilgjengelig for øyeblikket.

– Vi var aldri redde for å møte Manchester City

– Vi var aldri redde for å møte Manchester City

Roberto Firmino leverte alltid varene mot de lyseblå og snakker mye om Guardiolas mannskap i sin nye bok.

Innsikt 23.nov 13:31
Liverpool og City knuser konkurrentene – selv etter en tung fjorårssesong

Liverpool og City knuser konkurrentene – selv etter en tung fjorårssesong

Ingen lag har vært i nærheten av lørdagens motstandere de siste årene.