Ni var ute mot Brentford – mot City kan fem av dem være tilgjengelig igjen

Det lysner litt på skadefronten for Jürgen Klopp.

Da Liverpool spilte hjemme mot Brentford forrige helg, måtte Jürgen Klopp klare seg uten åtte førstelagsspillere. Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Andy Robertson og Conor Bradley var ute med langtidsskader, mens Joe Gomez, Ibrahima Konaté, Curtis Jones og Ryan Gravenberch var ute med mindre smeller.

I tillegg var Alexis Mac Allister suspendert. På Liverpools benk satt det sju spillere som var 20 år eller yngre, og Luis Diaz var den eneste på over 20 år.

En satt litt med en følelse av at dette bare var noe de røde måtte komme seg gjennom, og at landslagspausen kom på et godt tidspunkt for en gangs skyld.

Flere vil rekke City-kampen

David Lynch skriver for thisisanfield.com at ting nå vil se lysere ut for Klopp, og at fem av spillerne som mistet forrige kamp kan være aktuelle mot Manchester City. 

Mac Allister vil være tilgjengelig igjen etter suspensjon, og det har også kommet gode signaler om fire av de skadde spillerne.

Joe Gomez og Ibrahima Konaté er begge forventet å bli klare igjen mot City, og det var ingen alvorlige skader som gjorde at de mistet Brentford-kampen og at Konaté måtte trekke seg fra den franske landslagstroppen. Begge vil trolig være i troppen igjen på Etihad Stadium.

Kilder siteres også på at det er de samme prognosene for Gravenberch, som mistet de to siste kampene med et kneproblem – og for Jones som ventes klar igjen etter hamstringproblemet som har holdt ham ute i tre uker.

Andy Robertson, Thiago Alcantara og Stefan Bajcetic er neppe spillere vi ser igjen før i 2024, mens Conor Bradley nærmer seg comeback. På sosiale medier i denne landslagspausen har vi sett at Bradley og Robertson begge er på AXA Training Centre i Kirkby mens de jobber seg tilbake fra skader.

Et lite stykke Liverpool gir mer handlekraft på transfermarkedet?

Rødt hjørneEt lite stykke Liverpool gir mer handlekraft på transfermarkedet?

Det har gått litt under radaren, men salget av noen få prosenter til Dynasty Equity i høst har slettet gjeld og er med på å gjøre Liverpool mer økonomisk robust. Trolig gir det også mer frihet på transfermarkedet.

Kopite 17.nov 15:17
– Det er sentralt i banen du får mest ut av meg

– Det er sentralt i banen du får mest ut av meg

Trent Alexander-Arnold får trolig spille fra start på midtbanen i kveldens kamp mot Malta.