Forventes klar til lørdag

Erling Braut Haaland spiller ikke landskamp på søndag – men mot Liverpool er han forventet klar.

Erling Braut Haaland fikk seg en liten smell i hjemmekampen mot Færøyene på torsdag, og har forlatt Norges landslagstropp før kveldens bortekamp mot Skottland.

Etter Israels tap lørdag kveld, er det klart at Norge ikke kommer til EM i Tyskland neste sommer, verken via EM-kvalifisering eller Nations League-playoff.

Skottland - Norge spilles kl. 20.45 i kveld og vises på TV 2. Landslagskaptein Andy Robertson er langtidsskadd, utlånte Calvin Ramsay har nettopp returnert etter langtidsskade, og Ben Doak er med U21-landslaget, så ingen røde kommer til å være i aksjon i den kampen.

Forventes klar til lørdag

Det er ikke snakk om noen stor skade, og landslagssjef Ståle Solbakken kommenterte det på pressekonferansen før kampen mot Skottland.

– Det var hans avgjørelse å spille 45 minutter for å holde kamprytmen i en uke der vi ikke trener så mye. Det var hans avgjørelse, og er ingen karrieretruende skade, sa han til VG.

Det skal være et problem med ankelen, og bevegeligheten i foten. Dersom kampen mot Skottland hadde vært en finale, er det ikke utenkelig at han ville spilt allerede i kveld. Nå som ingenting står på spill tas det ingen sjanser.

Fabrizio Romano melder at Haaland kommer til å være frisk og spilleklar til lørdagens storkamp på Etihad Stadium mellom Liverpool og Manchester City.

Andre City-spillere som har meldt forfall til landskamper i denne landslagspausen er Nathan Aké (Nederland), Ederson (Brasil), John Stones (England), Rodri (Spania), Matheus Nunes (Portugal) og Mateo Kovacic (Kroatia).

Manchester City - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på Viaplay og V Sport PL.

Bajcetic må holde seg på styrkerommet – og der er det én som er det store forbildet

Bajcetic må holde seg på styrkerommet – og der er det én som er det store forbildet

Stefan Bajcetic har en leggskade og må se lagkameratene fra sidelinjen for tiden.

Nyheter 19.nov 09:14
– Han vil bli i Liverpool så lenge klubben vil ha ham

– Han vil bli i Liverpool så lenge klubben vil ha ham

Virgil van Dijk ser mot Chelsea-forsvarer og håper at han har mange år igjen.

Nyheter 18.nov 18:30